Alfa Romeo

Ontdek de modellen
van Alfa Romeo

Alfa Romeo

Taxatie waarde en dagwaarde Alfa Romeo

Ja, de taxatie waarde en dagwaarde van een Alfa Romeo,
trek je gratis via het kenteken na op AutoDNA!
Alfa Romeo is het Italiaanse automerk met met passie voor design en een sportieve look. Naast het sportieve design en look staat het merk ook bekend om de fantastische sportwagens. Alfa Romeo is een echt liefhebbers merk en de berijders vinden het geen probleem dat de auto’s niet bekend staan om hun hoge rest waarde en dagwaarde. Alfa Romeo produceert jaarlijks ongeveer 150.000 auto’s en is daarmee het op één na grootste auto fabrikant van Italië.

Alfa Romeo MiTo

De Alfa Romeo MiTo heeft afgelopen september zijn introductie in Nederland beleeft. Dit is de  eerste keer dat Alfa Romeo een auto in de compacte klasse introduceert. De ervaring leert dat auto’s in deze klasse hun waarde goed behouden, de toekomst zal uit moeten wijzen of dat voor deze compacte Alfa Romeo ook zal gelden. Aan het Italiaanse design zal het voor de liefhebbers in iedere geval niet liggen
Taxeer de Alfa Romeo Mito >>

Alfa Romeo 147

De Alfa Romeo 147 is de auto in het middenklasse segment van Alfa Romeo.De Alfa Romeo 147 is in 2001 op de Nederlandse markt gekomen. De Alfa Romeo147 werd wat hoger in waarde geschat en niet gepositioneerd tussen de compacte middenklasse van de Opel Astra, Ford Focus en de Volkswagen Golf, maar tussen de luxere middenklasse.
Taxeer de Alfa Romeo 147 >>

Alfa Romeo 156

De introductie van de Alfa Romeo156 in sept.1997 is een belangrijk moment in de geschiedenis van Alfa Romeo. De Alfa Romeo156 is in 1998 uiteindelijk gekozen tot auto van het jaar; het was voor het eerst dat Alfa Romeo deze geweldige prijs binnen haalde. Deze auto behoudt zijn waarde voor een Alfa Romeo behoorlijk goed en is vandaag de dag nog steeds een gewilde occasion. Vervolgens is in 2001 de Alfa 147 ook tot auto van het jaar verkozen.
Taxeer de Alfa Romeo 156 >>

Alfa Romeo 159

De Alfa Romeo 159 is de nieuwe verschijning in het zakelijke segment. Na 8 jaar volgde hij de succesvolle Alfa Romeo 156 op als het wapen tegen de Audi A4 en de BMW 3-serie.Het ontwerp van de Alfa 159 kwam van Giorgetto Giugiaro en is duidelijk voortgeborduurd op de de Alfa Romeo156 en en vertoont daarnaast opvallende overeenkomsten met de Brera. Het is opnieuw een stijlvolle en sportieve auto geworden die zijn waarde voor Alfa Romeo in het zakelijke segment zal moeten bewijzen.
Taxeer de Alfa Romeo 159 >>

Alfa Romeo Brera

De Alfa Romeo Brera is naast de 8C het paradepaardje van Alfa Romeo. De Brera is sinds 2005 op de markt en is de opvolger van de Alfa Romeo GTV. De auto bewees direct al zijn waarde door de prijs voor mooiste design in de wacht te slepen.
Taxeer de Alfa Romeo Brera >>

Alfa Romeo GT

De Alfa Romeo GT is een betaalbare sportieve 2+2 coup_ en is in 2004 op de markt verschenen. De auto vertoont op technisch gebied veel raakvlakken met de Alfa 156, alleen qua design heeft de GT meer weg van de Alfa Romeo 147. Het sportieve karakter van de GT bewijst hoeveel waarde Alfa Romeo ook hecht aan een sportief imago.
Taxeer de Alfa Romeo GT >>

Alfa Romeo Spider

De Alfa Spider is de cabriolet versie van de Brera en is in 2006 op de markt gekomen. De Alfa Romeo Spider is een echte sportieve 2 zitter, welke de harten van echte alfisten harder doet laten kloppen en een waardevolle toevoeging is op de gesloten Brera.
Taxeer de Alfa Romeo Spider >>

 

Waar kunnen we u mee helpen?