Waarde, Dagwaarde Dacia Logan | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Dacia Logan?

Waarde, Dagwaarde Dacia Logan | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Dacia Logan?

Waarde auto

Dacia Logan

De Dacia Logan is een zeer gunstig geprijsde auto. De auto heeft bijna dezelfde afmetingen als de Renault M_gane en de Opel Astra. De Dacia Logan is een auto met simpele vormen. Spannend noemen we hem niet. De Dacia Logan is wat hoog voor zijn breedte en qua uiterlijk ziet de Dacia Logan er ook niet echt dynamisch uit.

Binnenin de Dacia Logan ziet het er netjes uit alleen de uitstraling is wat aan de saaie kant. De bedieningsknoppen zitten op de goede plek. De uitvoering is zeer simpel maar de afwerking zit op een hoog niveau. Dan gaan we naar de stoelen van de Dacia Logan. De stoelen zitten zeer goed en geven voldoende steun.

De kofferbak van de Dacia Logan laat zich alleen door de sleutel openen. De Dacia Logan is er in 3 verschillende motoren. Een 1.4 met 75 pk, een 1.6 met 90 pk en een 1.5 maar die word niet op de Nederlandse markt verkocht.

De Dacia Logan loopt zowel op benzine als diesel en hij heeft een multipoint injectie of een common rail als brandstofsysteem. De Dacia Logan heeft een cilinderinhoud van 1390 cc. De Dacia Logan beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Dacia Logan heeft een lengte van 4250 mm, een breedte van 1740 mm en een hoogte van 1534 mm.

Overigens heeft de Dacia Logan een gewicht van 950 kg en heeft hij een tankinhoud van 50 liter. Met 7,4 liter kun je met de Dacia Logan 100 km rijden. De Dacia Logan kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 162 km/h. Verder stoot de auto 166 g/km aan CO2 uit en produceert de auto bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 69,0 dB.

Uitvoeringen Dacia Logan
Diesel modellen
– Dacia Logan 1.5dci ambiance
– Dacia Logan 1.5dci laureate

Waar kunnen we u mee helpen?