Waarde, Dagwaarde Ford Cougar | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Cougar?

Waarde, Dagwaarde Ford Cougar | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Cougar?

Waarde auto

Ford Cougar

De Ford Cougar is ontworpen door de autofabrikant Ford. De Ford Courag is een Coup_ model. De Ford Cougar is ontworpen op basis van de Ford Mondeo. De Ford Courag is een opvallend en zeer aggresief model.

Wat opvallend is aan deze auto is dat hij een grote laadruimte heeft en dat je ook genoeg ruimte voorin hebt om je goed te kunnen bewegen. Achterin is het minder, je zit zowat opgevouwen in diepe zitkuilen wat vol te houden is voor een half uurtje als je niet langer bent als 1 meter 75.

De Ford Cougar heeft een moderne viercilinder die een vermogen kan leveren van 130 pk. Deze auto voelt niet echt sportief aan. Het schakelen in de Ford Cougar gaat uitstekend, hij schakelt makkelijk, goed en precies. Het motorgeluid van de Ford Cougar geeft je niet echt een kick.

Ford vindt zichzelf een NVH-specialist (Noise, Vibration, Harshness). Dit keer is het terecht. De auto produceerd weinig geluid, trillingen of stoten van de wielophanging. Het besturen van de auto voelt wat wollig aan, hij stuurt verder goed.

In deze sportwagen horen natuurlijk ook sportieve stoelen. De stoelen zijn ruim genoeg, maar ze grijpen je niet zo positief vast. De bekleding is wel een negatief punt. Het instrumentenpaneel is matig voor een sportmodel, het had er allemaal wat duurder uit kunnen zien. Daarom vinden we het meer een echte coup_ dan een sportwagen.

De Ford Cougar loopt op benzine en heeft een cilinderinhoud van 2544 cm_. De Ford Cougar beschikt over voorwiel aandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Ford Cougar heeft een lengte van 4700 mm, een breedte van 1780 mm en een hoogte van 1350 mm.

De Ford Cougar heeft een gewicht van 1366 kg en heeft een tankinhoud van 60 liter. Met 8 liter kunt u met de Ford Cougar 100 km rijden. De Ford Cougar haalt een topsnelheid van 225 km/h. Deze auto produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 67,0 dB.

Uitvoeringen Ford Cougar
Benzine Uitvoeringen
– Ford Cougar 2.0-16V
– Ford Cougar 2.5 24V V6

Waar kunnen we u mee helpen?