Waarde, Dagwaarde Ford Fiesta | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Fiesta?

Waarde, Dagwaarde Ford Fiesta | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Fiesta?

Waarde auto

Ford Fiesta

De Ford Fiesta is ontworpen door de Amerikaanse autofabrikant Ford. De Ford Fiesta is een middelgrote stadsauto. De Ford Fiesta werd voor het eerst geintroduceerd in het jaar 1976 als nieuw model in de economy klasse. Een auto met goede rijeigenschappen en het belangrijkste, hij was niet te duur.

Intussen produceert Ford als het zesde Fiesta model. Hij is luxueuzer en groter geworden. De auto wordt gebouwd in het Duitse Keulen en in Thailand. Eerder diende de Ford Fiesta nog als (boodschappen) auto. Meestal een auto met ongeveer 55 pk. Of als je een jong iemand was die een auto wilde hebben dan koos je al gauw voor de RS-versie met 100 pk. Hiertussen was nog geen model.

Nu is er een Ford Fiesta met een sportief afgestemd onderstel en een nieuw design. De Ford Fiesta heeft een zeer snelle besturing en een goed onderstel. Dit onderstel combineert dan ook de comfort en de sportiviteit op een gunstige manier.

De wegligging van de Ford Fiesta is zeer goed. Je kunt er gewoon serieus hard mee door de bochten. Ook kan de Ford Fiesta snel en goed schakelen. Het rempedaal voelt lekker stevig aan.

De aankleding van de Ford Fiesta is minder, de binnenkant is voorzien van keihard plastic, maar dat zijn we wel gewend in deze klasse. Mensen met een lengte meer dan 1,90 meter zullen geen perfecte zitpositie vinden. Dit mede doordat de lengteverstelling van het stuurkolom ontbreekt.

De Ford Fiesta loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteeem. De Ford Fiesta heeft een cilinderinhoud van 1596 cc. De Ford Fiesta beschikt over een voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Ford Fiesta heeft een lengte van 3917 mm, een breedte van 1683 mm en een hoogte van 1463 mm.

Het gewicht van de auto bedraagt 1010 kg en hij heeft een tankinhoud van 45 liter. Met 10 liter kunt u met de Ford Fiesta 100 km rijden. De Ford Fiesta kan een topsnelheid halen van 184 km/h en stoot 156 g/km aan CO2 uit. De Ford Fiesta produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 69,2 dB.

Uitvoeringen Ford Fiesta
Benzine Uitvoeringen
– Ford Fiesta 1.25 Trend
– Ford Fiesta 1.4 Trend
– Ford Fiesta 1.6 Ghia
– Ford Fiesta 1.6 TDCi Trend

Waar kunnen we u mee helpen?