Waarde, Dagwaarde Ford Focus | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Focus?

Waarde, Dagwaarde Ford Focus | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Focus?

Waarde auto

Ford Focus

De Ford Focus is geproduceert door de Amerikaanse autofabrikant Ford.
In Europa werd de Ford Focus in 1998 op de markt gebracht. In het jaar 2001 en 2002 was de Ford Focus de best verkochte auto in de wereld.

De Ford Focus kreeg de beschikking over een wielophanging die ook al te vinden was op de Ford Mondeo. Deze moest ervoor zorgen dat de Ford Focus qua rijgedrag het beste van zijn klasse zou zijn. De productie hiervoor was duur maar Ford heeft een manier gevonden om het goedkoper te maken.

Van binnen zijn de wijzigingen minder ingrijpend dan die van de buitenkant. Nieuwe accessoires voor de ventilatie en het audio systeem, ook heeft de Ford Focus een nieuw stuurwiel gekregen. De satelliet voor het harder of zachter zetten van het geluid zit nog altijd op het stuur. De stoelen zijn een beetje aan de harde kant, maar je wordt wel prima op je plek gehouden.

De Ford Focus is een dynamische auto met scherpte in stuurinrichting en het onderstel. Deze auto reageert zeer direct. De transmissie van de Ford Focus is lekker snel.

De Ford Focus loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Ford Focus heeft een cilinderinhoud van 1999 cc. De Ford Focus beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De lengte van de Ford Focus bedraagt 4337 mm, de breedte 1839 mm en de hoogte 1500 mm.

De auto heeft een gewicht van 1227 kg en heeft een tankinhoud van 55 liter. Met 9,3 liter kunt u 100 km rijden met de Ford Focus. De Ford Focus kan een topsnelheid bereiken van 206 km/h en heeft een CO2 uitstoot van 169 g/km. De Ford Focus produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 69,2 dB.

Uitvoeringen Ford Focus
Benzine Uitvoeringen
– Ford Focus 1.4 ambiente
– Ford Focus 1.4 trend
– Ford Focus 1.6 ambiente
– Ford Focus 1.6 futura
– Ford Focus 1.6 futura business 7
– Ford Focus 1.8 ambiente flexifuel
– Ford Focus 1.8 futura flexifuel
– Ford Focus 1.8 ghia flexifuel
– Ford Focus 2.0 futura
– Ford Focus 2.0 futura business
– Ford Focus 2.0 ghia
– Ford Focus 2.0 titanium
– Ford Focus 2.5i st turbo
Diesel uitvoeringen
– Ford Focus 1.6tdci ambiente i
– Ford Focus 1.6tdci futura business
– Ford Focus 1.6tdci ghia dpf
– Ford Focus 1.8tdci futura i
– Ford Focus 1.8tdci ghia i
– Ford Focus 1.8tdci titanium i
– Ford Focus 2.0tdci futura dpf
– Ford Focus 2.0tdci ghia dpf
– Ford Focus 2.0tdci titanium dpf

Waar kunnen we u mee helpen?