Waarde, Dagwaarde Ford Fusion | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Fusion?

Waarde, Dagwaarde Ford Fusion | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Fusion?


Waarde auto

Ford Fusion


De Ford Fusion is een auto geproduceert door de Amerikaanse autoproducent Ford. De Ford Fusion is een mini MPV die gebaseerd is op de Ford Fiesta. De Ford Fusion wordt sinds het jaar 2002 verkocht.

De Ford Fusion is 8 cm hoger en 10 cm langer dan de Ford Fiesta. De Ford Fusion heeft echt een terrein-look alleen jammer genoeg ontbreekt de vierwielaandrijving. De Amerikaanse uitvoering is een sedan model en hij heeft geen enkel verband met de versie hier in Nederland.

De Ford Fusion biedt alle passagiers meer dan genoeg hoofdruimte. De stoelen bieden een goed comfort en de hoofdsteunen kun je hoog instellen. Het instrumentenpaneel van de Ford Fusion ziet er zakelijk uit. Het is keurig afgewerkt.

Hoe uitgebreid de auto ook mag zijn, zijn rijeigenschappen komen nooit op de laatste plaats. De Ford Fusion is goed te besturen, hij is gevoelig en direct. Met de vijfbak is niks mis mee hij schakelt netjes. De Ford Fusion is te koop vanaf 17.000 euro en voor extra’s kun je natuurlijk altijd naar de Ford dealer.

De Ford Fusion loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Ford Fusion heeft een cilinderinhoud
van 1388 cc. De Ford Fusion beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De lengte van de Ford Fusion bedraagt 4020 mm, de breedte bedraagt 1721 mm en de hoogte bedraagt 1528 mm.

Het gewicht van deze Ford Fusion bedraagt 1070 kg en hij heeft een tankinhoud van 45 liter. Met 9,9 liter kun u met de Ford Fusion 100 km rijden. De Ford Fusion stoot 154 g/km aan CO2 uit en produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 68,9 dB.

Uitvoeringen Ford Fusion
Benzine modellen
– Ford Fusion 1.4i cool & sound
– Ford Fusion 1.4i futura
– Ford Fusion 1.4i futura
– Ford Fusion 1.4i style
– Ford Fusion 1.6i futura
– Ford Fusion 1.6i futura

Waar kunnen we u mee helpen?