Waarde, Dagwaarde Ford Galaxy | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Galaxy?

Waarde, Dagwaarde Ford Galaxy | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Galaxy?

Waarde auto

Ford Galaxy

De Ford Galaxy is geproduceert door de autofabrikant Ford. De Ford Galaxy is een MPV model. De Ford Galaxy is in twee generaties op de markt gekomen.

Ford ontwikkelde samen met Volkswagen de eerste generatie. Bij Volkswagen heette de Ford Galaxy de Volkswagen Sharan.

De nieuwe Ford Galaxy vormt met de Ford S-Max het grote programma van Ford. De Ford Galaxy is dan ook volledig door Ford geproduceert. De Ford Galaxy is nu langer, hoger en heeft een andere vorm gekregen.

In het design van de Ford Galaxy zien we weer dingen terug komen van andere Ford modellen. Binnenin de auto heb je het gevoel dat je in een normale auto zit in plaats van een grote MPV. De stoelen zitten laag in de auto en de Ford Galaxy heeft ook een normale middentunnel. Doordat ze veel metaalelementen in het interieur hebben toegepast, ziet de auto er koel uit. De Ford Galaxy is goed afgewerkt en de gebruikte materialen zijn dik in orde.

De zevenzitter is voorzien van een systeem dat de derde zitrij in de bodem te laten verdwijnen. Zo heb je de mogelijkheid om meer dingen te vervoeren. In de tweede rij bevindt zich een driezitsbank die veel comfort biedt, overigens heb je ook genoeg ruimte om je benen kwijt te kunnen.

De Ford Galaxy loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Ford Galaxy heeft een cilinderinhoud van 2261 cc. De Ford Galaxy beschikt over voorwielaandrijving en is een sequenti_le automaat met zes versnellingen. De lengte van de Ford Galaxy bedraagt 4820 mm, de breedte bedraagt 1884 mm en de hoogte bedraagt 1764 mm.

De Ford Galaxy heeft een gewicht van 1634 kg en heeft een tankinhoud van 70 liter. Met 13,2 liter kunt u met de Ford Galaxy 100 km rijden. De Ford Galaxy kan een topsnelheid bereiken van 190 km/h en stoot 235 g/km uit aan CO2. Bij een snelheid van 100 km/h produceert de Ford Galaxy een geluidsniveau van 65,9 dB.

Uitvoeringen Ford Galaxy
Diesel modellen
– Ford Galaxy 1.9tdi ambiente
– Ford Galaxy 1.9tdi futura
– Ford Galaxy 1.9tdi ghia 6v
Benzine modellen
– Ford Galaxy 2.0i ambiente
– Ford Galaxy 2.3i futura
– Ford Galaxy 2.3i ghia
– Ford Galaxy 2.3i trend

Waar kunnen we u mee helpen?