Waarde, Dagwaarde Ford Ka | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Ka?

Waarde, Dagwaarde Ford Ka | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Ka?

Waarde auto

Ford Ka

De Ford Ka is geproduceert door de Amerikaanse autofabrikant Ford. De Ford Ka werd voor het eerst op de markt gebracht in 1995.

Als we binnen in de Ford Ka kijken zien we dat het interieur uit veel kaal plaatwerk bestaat. Kunststof zorgt dan weer voor de afdekking. De Ford Ka heeft een originele vormgeving in het instrumentenpaneel.

Negatieve punten zijn dat je in de Ford Ka dicht op het voorruit zit en dat de achter-passagiers heel erg dicht op de voor-passagiers zitten. De prestaties van de Ford Ka zijn wat minder. Zo doet de Ford Ka er 14 seconden over om van 0 naar een snelheid te gaan van 100.

De Ford Ka is geschikt voor bochtenwerk. De besturing van de Ford Ka is zeer direct en de auto heeft niet zo snel last van onderstuur. De Ford Ka is een sportieve auto, alleen jammer dat het stuur zo laag staat, ook voor lange personen is het rijplezier wat minder omdat de auto niet zo groot is.

Het bedienen van de vijfbak van de Ford Ka gaat zwaar maar deze is dan wel erg precies. De Ford Ka valt wel af voor wie op zoek is naar een gezinsauto.

De Ford Ka loopt op benzine en heeft een singlepoint injectie als brandstofsysteem. De Ford Ka heeft een cilinderinhoud van 1299 cc. De Ford Ka beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De lengte van de Ford Ka bedraagt 3620 mm, de breedte 1639 mm en de hoogte bedraagt 1385 mm.

De auto heeft een gewicht van 846 kg en heeft een tankinhoud van 42 liter. Met 6,9 liter kunt u met de Ford Ka 100 km rijden. De Ford Ka heeft een topsnelheid van 154 km/h en produceert een CO2 uitstoot van 140 g/km. De Ford Ka produceert met een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 69,1 dB.

Uitvoeringen Ford Ka
Benzine modellen
– Ford Ka 1.3 12th edition
– Ford Ka 1.3 champion 2
– Ford Ka 1.3 collection
– Ford Ka 1.3 cool & sound
– Ford Ka 1.6 sportka

Waar kunnen we u mee helpen?