Waarde, Dagwaarde Ford Puma | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Puma?

Waarde, Dagwaarde Ford Puma | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Puma?

Waarde auto

Ford Puma

De Ford Puma is geproduceert door de Amerikaanse autofabrikant Ford. De Ford Puma heeft een leuke en sportieve vorm, ook heeft hij heel wat pk’s onder de motorkap liggen. Verder heeft deze Ford Puma nog een dikke uitlaat.

De Ford Puma is een coup_ en heeft echt een uitstraling van een sportwagen. De auto maakt een mooi geluid tijdens het rijden, er ligt een 1,7-litermotor onder de motorkap die 125 pk levert. Hij sprint dan ook in 9,5 seconden uit stilstand naar een snelheid van 100 km/h.

Deze Ford Puma is zeer geschikt voor bochtenwerk. De besturing van de Ford Puma gaat uitstekend. De Ford Puma kent bijna geen onderstuur, ook volgt de achterkant de voorkant van de auto perfect.

Het instrumentenpaneel is bijna hetzelfde als die van de Ford Fiesta. De Ford Puma heeft wel een zeer negatief punt. Zodra het een beetje heeft gevroren zal je de versnellingspook rustig moeten aanpakken. Je zou haast denken dat je hand er aan vast vriest, de versnellingspook is dan heel erg koud.

Het interieur in de Ford Puma is saai maar verder wel goed afgewerkt. U hebt een perfecte zitpositie in de Ford Puma, maar de stoelen zijn dramatisch dit komt doordat de stoelen een korte zitting hebben. Voor mensen die erg lang zijn is de Puma ongeschikt, zij zitten meteen klem tussen stuur, stoel en dak. De uitrusting van de Ford Puma is gegroeid alleen de airco ontbreekt.

De Ford Puma loopt op benzine en heeft een singlepoint injectie als brandstofsysteem. De Ford Puma heeft een cilinderinhoud van 1388 cm_. De Ford Puma beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Ford Puma heeft een lengte van 3984 mm, een breedte van 1674 mm en een hoogte van 1344 mm.

De Ford Puma heeft een gewicht van 1009 kg en heeft een tankinhoud van 40 liter. Met 9,5 liter kunt u met de Ford Puma 100 km rijden. De Ford Puma heeft kan een topsnelheid bereiken van 180 km/h en hij stoot 171 g/km aan CO2 uit. De Ford Puma produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveua van 69,0 dB.

Uitvoeringen Ford Puma
Benzine modellen
– Ford Puma 1.4-16v
– Ford Puma 1.6-16v
– Ford Puma 1.7-16v
– Ford Puma 1.7-16v Century
– Ford Puma 1.7-16v Sports Edition

Waar kunnen we u mee helpen?