Waarde, Dagwaarde Ford S-Max | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford S-Max?

Waarde, Dagwaarde Ford S-Max | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford S-Max?

Waarde auto

Ford S-Max

De Ford S-max is geproduceert door de Amerikaanse autofabrikant Ford. De Ford S-Max is een grote MPV. De Ford S-Max wordt gebouwd in de Belgische plaats Genk. De Ford S-Max is benoemd tot veiligste auto voor de inzittende voor zijn klasse.

In de Ford S-Max vindt je ronde ventilatieroosters en een goed instrumentenpaneel waardoor de Ford S-Max een prettige uit-straling geeft. Het stuur laat zich zowel axiaal als in de hoogte verstellen. Ford heeft de portieren mooi gekleed, het deel waar je elleboog opligt is dan ook verzacht met een zacht materiaal. Ook de knopen op het instrumentenpaneel zien er goed uit.

De vering van de Ford S-Max is vrij comfortabel. De Ford S-Max heeft onder zijn motorkap een 2,0-litermotor liggen die 145 pk’s levert. De Ford S-Max schakelt exact en prima.

De auto beschikt over drie stoelen achterin. Deze kunt u verschuiven of helemaal neerklappen zodat er een enorme laadruimte ontstaat in de Ford S-Max. De Ford S-Max is er ook als zevenzitter, maar dan moet u er twee stoelen bij bestellen.

De Ford S-Max loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Ford S-Max heeft een cilinderinhoud van 1999 cc. De Ford S-Max beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De lengte van de Ford S-Max bedraagt 4768 mm, de breedte bedraagt 1884 mm en de hoogte bedraagt 1658 mm.

De Ford S-Max heeft een gewicht van 1505 kg en heeft een tankinhoud van 70 liter. Met 9,3 liter kunt u met de Ford S-Max 100 km rijden. De Ford S-Max kan een topsnelheid bereiken van 197 km/h en stoot 194 g/km uit aan CO2. Met een snelheid van 100 km/h produceert hij een geluidsniveau van 66,7 dB.

Uitvoeringen Ford S-Max
Diesel modellen
– Ford S-Max 2.0tdci roetf.
– Ford S-Max 2.0tdci roetf. aut
– Ford S-Max 2.2tdci roetf.
Benzine modellen
– Ford S-Max 2.0
– Ford S-Max 2.0i flexifuel
– Ford S-Max 2.0i titanium flexifuel
– Ford S-Max 2.3 aut
– Ford S-Max 2.5t

Waar kunnen we u mee helpen?