Waarde, Dagwaarde Ford Sportka | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Sportka?

Waarde, Dagwaarde Ford Sportka | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Ford Sportka?

Waarde auto

Ford Sportka

De Ford Sportka is geproduceert door de Amerikaanse autofabrikant Ford. De Ford Sportka is een van de stoerste Ka’s tot nu toe. De Ford Sportka heeft een wat stoerdere look. Dat kun je zien aan de koplampen en je kunt het horen aan het uitlaatsysteem.

Bij de Ford Sportka valt op dat het achteruitrijlicht midden onder het nummerbord zit. Het ziet er niet slecht uit alleen daar had beter een dikke uitlaat kunnen zitten. Verder heeft de Ford Sportka ook een achterspoiler en grote mistlampen in de achterbumper.

De Ford Sportka heeft een 1.6-motor onder de motorkap liggen, dit is niet echt een hightech snufje. De motor is wel speciaal ontworpen voor de Ford Sportka en de Ford Streetka. Deze motor levert 95 pk’s.

Het schakelen in de Ford Sportka is geen probleem en verloopt vlekkeloos. De Ford Sportka is goed te besturen, je kunt er snoeihard mee door de bocht. De Ford Sportka kleeft echt aan het wegdek. Het interieur wijkt nauwelijks af van de normale uitvoering van de Ford Ka. Het instrumentenpaneel is gemaakt van keihard plastic dat niet vrij is van gerammel.

De Ford Sportka loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Ford Sportka heeft een cilinderinhoud van 1597 cc. De Ford Sportka beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met 5 versnellingen. De lengte van de Ford Sportka bedraagt 3650 mm, de breedte bedraagt 1695 mm en de hoogte bedraagt 1409 mm.

De auto heeft een gewicht van 935 kg en heeft een tankinhoud van 42 liter. Met 7,8 liter kunt u met de Ford Sportka 100 km rijden. De Ford Sportka kan een topsnelheid bereiken van 174 km/h. De Ford Sportka stoot 182 g/km aan CO2 uit en produceert bij een snelheid 100 km/h een geluidsniveau van 71,0 dB.

Uitvoeringen Ford Sportka
Benzine Modellen
– Ford Ka 1.6 sportka

Waar kunnen we u mee helpen?