Waarde, Dagwaarde Hyundai Accent | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Accent?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Accent | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Accent?

Waarde auto

Hyundai Accent

De Hyundai Accent is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. De Hyundai Accent is een auto die niet echt uitblinkt als het gaat op het gebied van design, ookal oogt hij karaktervoller dan de oude versie van de Hyundai Accent.

Het interieur van de Hyundai Accent is gebaseerd op de buitenkant van de auto. De radio met daaronder de bedieningsknoppen zijn midden op het dashboard geplaatst.

De stoelen van de Hyundai Accent zitten prima ook zijn ze voldoende groot voor een gemiddelde lengte van een Nederlander. Zodra je met de Hyundai Accent lange afstanden gaat afleggen bewijst het meubilair zijn waarde.

De zijdelingse steun mag wel wat beter. Achterin de Hyundai Accent is voldoende ruimte om het redelijk uit te houden op de achterbank. Jonge kinderen hebben weinig te klagen achterin deze hebben het goed voor elkaar wat betreft ruimte.

De Hyundai Accent heeft een kofferbak waar 390 liter in past. De Hyundai Accent is wat betreft het oudere model veel netter in elkaar geschroeft. Het interieur zit goed in elkaar, ziet er goed uit en maakt geen rare geluiden.

De Hyundai Accent heeft een 1.4 liter-motor. Dat is de basis motor van de Hyundai Accent. De Hyundai Accent is zeer stil bij een constante snelheid.

De Hyundai Accent loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Hyundai Accent heeft een cilinderinhoud van 1399 cc. De Hyundai Accent beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Hyundai Accent heeft een lengte van 4045 mm, een breedte van 1695 mm en een hoogte van 1470 mm.

Overigens heeft de Hyundai Accent een gewicht van 1055 kg en heeft hij een tankinhoud van 45 liter.
Met 8,2 liter kun je met de Hyundai Accent 100 km rijden. De Hyundai Accent kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 177 km/h. Verder stoot de Hyundai Accent 146 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 67,7 dB.

Uitvoerigen Hyundai Accent
Benzine modellen
– Hyundai Accent 1.4 active version
– Hyundai Accent 1.4 dynamic version
– Hyundai Accent 1.4 dynamic version aut
– Hyundai Accent 1.4 dynamic version ek 2008
– Hyundai Accent 1.4 dynamic version ek 2008 aut
– Hyundai Accent 1.4 dynamic version joy
– Hyundai Accent 1.4 dynamic version joy aut
– Hyundai Accent 1.4 first edition
– Hyundai Accent 1.6 dynamic version
– Hyundai Accent 1.6 dynamic version aut

Waar kunnen we u mee helpen?