Waarde, Dagwaarde Hyundai Atos | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Atos?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Atos | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Atos?

Waarde auto

Hyundai Atos

De Hyundai Atos is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. De Hyundai Atos is een leuke smalle, kleine en vriendelijke geprijsde auto.

Het interieur van de Hyundai Atos heeft een grijze kleur wat ook de hoofdkleur is van het interieur. Het instrumentenpaneel is voorzien van ronde vormen, het is prettig om zien.

De Hyundai Atos is voorzien van heel wat bakjes, vakjes en bekerhouders. Wat bij de Hyundai Atos wel ontbreekt is een afsluitbaar dashboardkastje. De Hyundai Atos beschikt over elektrische bedienbare portierramen v__r, centrale vergrendeling en stuurbekrachtiging.

De instap zowel voor als achterin is zeer eenvoudig. Dit komt omdat de stoelen hoog gemonteerd zijn. Het zitmeubilair is tamelijk ielig, de stoelen zijn kort, smal en ze bieden weinig steun. De auto is niet aan te raden als je langer bent dan 1,80 meter. Voorin heb je voldoende beenruimte, achterin wordt het wat krapper.

De kofferbak van de Hyundai Atos heeft een inhoud van 220 liter niet echt groot dus. De Hyundai Atos oogt goed en leuk. Het onderstel van de Hyundai Atos is vrij zacht, zodat hij dus wil hellen in de curve. Hij weet een slecht wegdek al goed te filteren.

De Hyundai Atos loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Hyundai Atos heeft een cilinderinhoud van 1086 cc. De Hyundai Atos beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Hyundai Atos heeft een lengte van 3565 mm, een breedte van 1525 mm en een hoogte van 1570 mm.

Overigens heeft de Hyundai Atos een gewicht van 859 kg en heeft hij een tankinhoud van 35 liter. Met 7,0 liter kun je met de Hyundai Atos 100 km rijden. De Hyundai Atos kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 148 km/h. Verder stoot de Hyundai Atos 131 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 69,9 dB.

Uitvoeringen Hyundai Atos
Benzine modellen
– Hyundai Atos* 1.1 active version
– Hyundai Atos* 1.1 active version cool
– Hyundai Atos* 1.1 active version joy
– Hyundai Atos* 1.1 active version young
– Hyundai Atos* 1.1 dynamic version
– Hyundai Atos* 1.1 dynamic version aut
– Hyundai Atos* 1.1 dynamic version cool
– Hyundai Atos* 1.1 dynamic version cool aut
– Hyundai Atos* 1.1 dynamic version joy
– Hyundai Atos* 1.1 dynamic version young aut

Waar kunnen we u mee helpen?