Waarde, Dagwaarde Hyundai Coupe | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Coupe?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Coupe | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Coupe?

Waarde auto

Hyundai Coup_

De Hyundai Coup_ is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. De Hyundai Coup_ verscheen voor het eerst in het jaar 2001 in een geheel nieuwe gedaante.

De rijkwaliteiten zijn zeer goed van het sportmodel. De Hyundai Coup_ is een zeer strakke stuurwagen die het beter doet dan het vorige model. De Hyundai Coup_ heeft een onderstel dat laat merken wat er onder je gebeurd. De rijeigenschappen van de Hyundai Coup_ passen precies bij de sportieve uitstraling van de Hyundai Coup_.

De Hyundai Coup_ is voorzien van een afgekapte achterkant met twee grote dikke uitlaatpijpen eronder. De Hyundai Coup_ is voorzien van een 2.0-litermotor die een vermogen kan leveren van 143 pk en een koppel heeft van 186 Nm. In 9,4 seconden sprint hij vanuit stilstand naar de 100 km/h.

De Hyundai Coup_ is voorzien van ABS, cruise control, mistlampen voor, leren bekleding en centrale vergrendeling met afstandsbediening. Als je de Hyundai Coup_ wilt rijden moet je niet te groot en te breed zijn omdat de auto nogal een lage instap heeft. Wel is hij voorzien van een paar stevige sportstoelen die veel steun van opzij geven.

De Hyundai Coup_ heeft bijna geen bagageruimte en ruimte achterin, maar we wisten al dat dit niet het sterke punt van de Hyundai Coup_ is. De Hyundai Coup_ rijd u al vanaf к23.995,-.

De Hyundai Coup_ loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Hyundai Coup_ heeft een cillinderinhoud van 1975 cc. De Hyundai Coup_ beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Hyundai Coup_ heeft een lengte van 4395 mm, een breedte van 1760 mm en een hoogte van 1330 mm.

Overigens heeft de Hyundai Coup_ een gewicht van 1255 kg en heeft hij een tankinhoud van 55 liter. Met 9,9 liter kun je met de Hyundai Coup_ 100 km rijden. De Hyundai Coup_ kan een topsnelheid van 208 km/h bereiken. Verder stoot de Hyundai Coup_ 193 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 67 dB.

Uitvoeringen Hyundai Coup_
Benzine modellen
– Hyundai Coupe 2.0cvvt dynamic version
– Hyundai Coupe 2.7 v6 style version
– Hyundai Coupe 2.7 v6 style version aut

Waar kunnen we u mee helpen?