Waarde, Dagwaarde Hyundai Elantra | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Elantra?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Elantra | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Elantra?

Waarde auto

Hyundai Elantra

De Hyundai Elantra is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. De Hyundai Elantra is er in twee opties, in een vijfdeurs hatchback en als een vierdeurs sedan uitvoering.

De Hyundai Elantra heeft pas nog een facelift ondergaan, dat resulteerde in gewijzigde koplampen, een grille met een chromen rand en nieuwe frisse achterlichten.

Het dashboard van de Hyundai Elantra bestaat uit hard materiaal, en steekt goed in elkaar. Ook vind je binnen enkele seconden de juiste knoppen en schakelaars. De Hyundai Elantra is voorzien van duidelijk afleesbare tellers.

De Hyundai Elantra is voorzien van een groot stuur. Als je binnenstapt in de Hyundai Elantra merk je gelijk op dat de zitpositie erg laag is. Het meubilair is zeer lang en breed alleen is de zijdelingse steun niet echt goed.

Voorin de Hyundai Elantra is genoeg bewegingsruimte. Achterin is er genoeg ruimte voor je benen en hoofd. De Hyundai Elantra is standaard uitgerust met een 1.6-litermotor die een vermogen levert van 105 pk. De Hyundai Elantra doet er 11,4 seconden over om vanuit stilstand naar de 100 km/h te gaan. De Hyundai Elantra heeft een verbruik van 1 op 13,3.

De besturing van de Hyundai Elantra werkt erg licht. Als je veel bagageruimte wil kun je beter de Hyundai Elantra hatchback aanschaffen. De Hyundai Elantra beschikt over ABS, airbags en airco. Deze Hyundai Elantra is er al vanaf к17.000,-.

De Hyundai Elantra loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Hyundai Elantra heeft een cillinderinhoud van 1599 cc. De Hyundai Elantra beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Hyundai Elantra heeft een lengte van 4525 mm, een breedte van 1725 mm en een hoogte van 1425 mm.

Overigens heeft de Hyundai Elantra een gewicht van 1178 kg en heeft hij een tankinhoud van 55 liter. Met 7,5 liter kun je met de Hyundai Elantra 100 km rijden. De Hyundai Elantra kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 182 km/h. Verder stoot de Hyundai Elantra 167 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 66,1 dB.

Uitvoeringen Hyundai Elantra
Benzine modellen
– Hyundai Elantra 1.6i-16V Dynamic
Diesel modellen
– Hyundai Elantra 2.0 CRDi Dynamic

Waar kunnen we u mee helpen?