Waarde, Dagwaarde Hyundai Excel | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Exel?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Excel | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Exel?

Waarde auto

Hyundai Excel

De Hyundai Excel is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. De Hyundai Excel is al weer een tijdje op de markt. Een kleine drie jaar na de intro van de auto werd er besloten om een facelift te ondergaan. Op het eerste gezicht is er vrij weinig veranderd aan de Hyundai Excel.

Hij heeft nu een andere neus. De Hyundai Excel ziet er nu wat strakker en strenger uit. De achterlichten van de Hyundai Excel kregen ook een nieuwe vormgeving. Ook is de Hyundai Excel voorzien van andere bumpers, met name aan de onderkant zien ze er anders uit. De Hyundai Excel heeft een kofferbakruimte van 457 liter, niet weinig voor zo’n auto.

De Hyundai Excel loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Hyundai Excel heeft een cilinderinhoud van 1341 cc. De Hyundai Excel beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Hyundai Excel heeft een lengte van 4103 mm, een breedte van 1620 mm en een hoogte van 1394 mm.

Overigens heeft de Hyundai Excel een gwicht van 926 kg en heeft hij een tankinhoud van 45 liter. Met 7,5 liter kun je met de Hyundai Excel 100 km rijden.
De Hyundai Excel kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 174 km/h. Bij een snelheid van 100 km/h produceert de Hyundai Excel een geluidsniveau van 69 dB.

Uitvoeringen Hyundai Excel
Benzine modellen
– Hyundai Excel 1.3i GS
– Hyundai Excel 1.3i GS B1
– Hyundai Excel 1.3i LS
– Hyundai Excel 1.5 GL
– Hyundai Excel 1.5 GLS
– Hyundai Excel 1.5 L
– Hyundai Excel 1.5 SX
– Hyundai Excel 1.5i GS
– Hyundai Excel 1.5i GS B2
– Hyundai Excel 1.5i SGX
– Hyundai Excel 1.5i SX

Waar kunnen we u mee helpen?