Waarde, Dagwaarde Hyundai Getz | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Getz?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Getz | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Getz?

Waarde auto

Hyundai Getz

De Hyundai Getz is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. De Hyundai Getz is standaard uitgerust met een 1.4-liter motor die een vermogen heeft van 97 pk, deze zijn duidelijk waarneembaar. Na 4000 toeren begint de Hyundai Getz pas in leven te komen.

De Hyundai Getz schakelt goed maar de slagen van de pook zijn wat lang. Het stuur van de Hyundai Getz heeft een goede feedback. De Hyundai Getz geeft je een goed en fijn stuurgevoel. Dan gaan we over na het interieur van de Hyundai Getz. Deze wordt versierd door rode banen stof in de portieren en stoelbekleding, op de pook en het stuurwiel komen ook de rode stoffen weer aan de orde. Ook hebben ze aluminium toegepast op de deur-panelen en het middenconsole, om de auto af te maken.

De Hyundai Getz is voorzien van een strak en overzichtelijk dashboard, het klokkencluster van de Hyundai Getz is eenvoudig en ziet er saai uit. Standaard beschikt de Hyundai Getz over centrale vergrendeling met afstandsbediening, elektrisch verwarmde en verstelbare buitenspiegels, verstelbare bestuurdersstoel, hoogte verstelling van het stuurwiel en mistlampen.

De Hyundai Getz is een sportieve auto, alleen merk je dat niet aan de zitpositie in de Hyundai Getz want die is gewoon wat te hoog. Achterin de Hyundai Getz is het voor twee volwassen personen goed te doen maar zodra er een derde persoon bijkomt krijg je het wel druk achterin.

De Hyundai Getz loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Hyundai Getz heeft een cilinderinhoud van 1399 cc. De Hyundai Getz beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Hyundai Getz heeft een lengte van 3825 mm, een breedte van 1665 mm en een hoogte van 1490 mm.

Overigens heeft de Hyundai Getz een gewicht van 1000 kg en heeft hij een tankinhoud van 45 liter. Met 8,0 liter kun je met de Hyundai Getz 100 km rijden. De Hyundai Getz kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 170 km/h. Verder stoot de Hyundai Getz 149 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 68,0 dB.

Uitvoeringen Hyundai Getz
Benzine modellen
– Hyundai Getz 1.1 active version
– Hyundai Getz 1.1 active version young
– Hyundai Getz 1.4 active version
– Hyundai Getz 1.4 active version aut
– Hyundai Getz 1.4 active version cool
– Hyundai Getz 1.4 active version cool aut
– Hyundai Getz 1.4 dynamic version
– Hyundai Getz 1.4 dynamic version aut
– Hyundai Getz 1.6 dynamic version
– Hyundai Getz 1.6 dynamic version aut

Waar kunnen we u mee helpen?