Waarde, Dagwaarde Hyundai Grandeur | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Grandeur?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Grandeur | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Grandeur?

Waarde auto

Hyundai Grandeur

De Hyundai Grandeur is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. De Hyundai Grandeur is een zeer grote auto, voorin is het niet altijd zo ruim maar kom je achterin dan zie je dat je echt een zee aan beenruimte en hoofdruimte hebt, terwijl de kofferbak toch al 523 liter wegneemt aan inhoud.

De Hyundai Grandeur is een zeer zakelijke auto. Er zitten geen frutsels en gekke dingen aan de Hyundai Grandeur. Het dashboard en de deurepanelen zijn zeer modern en super strak. Jammer genoeg passen sommige delen niet precies.

De Hyundai Grandeur is voorzien van pakeer-, licht- en regensensoren, klimaatregeling met gescheiden zones en cruisecontrol. Ook is de Hyundai Grandeur standaard voorzien met elektrische verstelling voor de voostoelen, in hoogte en diepte verstelbaar stuur.

De Hyundai Grandeur is voorzien van veiligheidsuitrusting, met ESP, tractiecontrole, acht airbags en een remassistent. De motor van de Hyundai Grandeur is prima in orde. De motor reageert direct op het gaspedaal en heeft een lekkere hoge koppel van 343 Nm. In 11 seconden trekt de Hyundai Grandeur zich uit stilstand naar de 100 km/h. De Hyundai Grandeur is voorzien van een 2,2-liter CDRi motor.

De Hyundai Grandeur loopt op diesel en heeft een common rail als brandstofsysteem. De Hyundai Grandeur heeft een cilinderinhoud van maar liefst 2188 cc. De Hyundai Grandeur beschikt over voorwiel aandrijving en is een automaat met vijf versnellingen. De Hyundai Grandeur heeft een lengte van 4895 mm, een breedte van 1865 mm en een hoogte van 1490 mm.

Overigens heeft de Hyundai Grandeur een gewicht van 1692 kg en heeft hij een tankinhoud van 75 liter. Met 9,3 liter kun je met de Hyundai Grandeur 100 km rijden. De Hyundai Grandeur kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 202 km/h. Verder stoot de Hyundai Grandeur 208 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 63,9 dB.

Uitvoeringen Hyundai Grandeur
Diesel modellen
– Hyundai Grandeur 2.2crdi vgt style version aut
Benzine modellen
– Hyundai Grandeur 3.3 style version aut

Waar kunnen we u mee helpen?