Waarde, Dagwaarde Hyundai Lantra | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Lantra?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Lantra | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Lantra?

Waarde auto

Hyundai Lantra

De Hyundai Lantra is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. Deze auto gaat al weer een tijdje mee, de eerste verscheen in 1998 in een sedan uitvoering.

Het interieur van de Hyundai Lantra is goed dus geen klachten. Het stuur van de Hyundai Lantra lijkt alleen maar in de laagte verstelbaar maar verder is het prima. Alles zit op de goede plaats, het is goed te bedienen en goed te overzien.

De Hyundai Lantra is een grote en ruime auto. Er is voldoende hoofd- en beenruimte, daardoor is de Hyundai Lantra een fijne auto om in vervoerd te worden. Een nadeel van de Hyundai Lantra is dat de achterbankleuning gedeeltelijk omklapbaar is maar de zitting is dat niet. Heel erg onhandig dus.
De Hyundai Lantra heeft twee hoofdsteunen achterin en de passagier die in het midden zit moet het met een heupgordel doen. Nog een minpunt is dat de Hyundai Lantra een achterklep heeft die alleen van binnenuit of met de sleutel te openen is.

De Hyundai Lantra is iets te stevig afgesteld en daardoor gaat hij dan ook redelijk rap en recht door de bochten. Een groot probleem bij de Hyundai Lantra is dat hij zich geen raad weet met de 140 pk die de tweeliter naar de voorwielen stuurt, daardoor zul je ook een flink onderstuur vinden. De Hyundai Lantra is een sportieve en comfortabele auto maar als het op grip en uitrusting aankomt kan het toch wel wat beter.

De Hyundai Lantra loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Hyundai Lantra heeft een cilinderinhoud van 1976 cc. De Hyundai Lantra beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Hyundai Lantra heeft een lengte van 4450 mm, een breedte van 1700 mm en een hoogte van 1457 mm.

Overigens heeft de Hyundai Lantra een gewicht van 1171 kg en hij heeft een tankinhoud van 55 liter. Met 8,6 liter kun je met de Hyundai Lantra 100 km rijden. De Hyundai Lantra kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 201 km/h. Verder stoot de Hyundai Lantra 196 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 70,0 dB.

Uitvoeringen Hyundai Lantra
Benzine modellen
– Hyundai Lantra 1.6i

Waar kunnen we u mee helpen?