Waarde, Dagwaarde Hyundai Matrix | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Matrix?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Matrix | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Matrix?

Waarde auto

Hyundai Matrix

De Hyundai Matrix is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. De Hyundai Matrix een compacte maar ook opvallende vormgegeven midi-MPV. Voor deze auto betaal je к 18.395,-.

De Hyundai Matrix is een paar cm breder dan de Opel Meriva en Ford Fusion. Achterin de Hyundai Matrix kunnen er makkelijk drie volwassenen langs elkaar plaats nemen op de bank. Achter op de bank zal iedereen zoeken naar een comfortabele zitpositie. De bank is overigens ook verschuifbaar en de leuning is verstelbaar.

In de Hyundai Matrix zit je behoorlijk hoog waardoor het toch ook leuker is voor kinderen omdat ze dan tenminste naar buiten kunnen kijken en niet de hele tijd tegen het portier aan staan te staren.

Ook is de Hyundai Matrix voorzien van allerlei vakjes en bakjes zodat je alles kwijt kunt. Overal zitten ze onder de stoel op het dashboard onder de bank. De Hyundai Matrix rijdt zeer goed. De auto doet precies wat hij doen moet, maar hij doet niet meer dan je verwacht.

De Hyundai Matrix is voorzien van een 1.6-litermotor die alles prima kan bijbenen. Maar als we eerlijk zijn kopen we deze auto eerder vanwege de ruimte en niet vanwege de prestaties die de auto kan leveren. Het schakelen, sturen en remmen gaat prima in de Hyundai Matrix al zit er niet veel gevoel in.

De Hyundai Matrix heeft een zeer goede uitrusting alleen we missen __n ding en dat is een radio. Deze leveren ze niet vanaf de fabriek. De rest van de uitrusting zit er gelukkig wel op zoals airconditioning.

De Hyundai Matrix loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Hyundai Matrix heeft een cilinderinhoud van 1599 cc. De Hyundai Matrix beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Hyundai Matrix heeft een lengte van 4025 mm, een breedte van 1740 mm en een hoogte van 1635 mm.

Verder heeft de Hyundai Matrix een gewicht van 1223 kg en heeft hij een tankinhoud van 55 liter. Met 7,9 liter kun je met de Hyundai Matrix 100 km rijden. De Hyundai Matrix kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 170 km/h. Verder stoot de Hyundai Matrix 191 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 69,9 dB.

Uitvoeringen Hyundai Matrix
Benzine modellen
– Hyundai Matrix 1.6 active version
– Hyundai Matrix 1.6 active version aut
– Hyundai Matrix 1.6 active version cool
– Hyundai Matrix 1.6 active version cool aut
– Hyundai Matrix 1.6 active version joy
– Hyundai Matrix 1.6 active version joy aut
– Hyundai Matrix 1.6 active version pure
– Hyundai Matrix 1.6 active version pure aut
– Hyundai Matrix 1.6 dynamic version
– Hyundai Matrix 1.6 dynamic version aut
– Hyundai Matrix 1.6 style version
– Hyundai Matrix 1.6 style version aut
– Hyundai Matrix 1.8 style version
– Hyundai Matrix 1.8 style version aut

Waar kunnen we u mee helpen?