Waarde, Dagwaarde Hyundai Santa Fe | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Santa Fe?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Santa Fe | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Santa Fe?

Waarde auto

Hyundai Santa Fe

De Hyundai Santa Fe is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. De Hyundai Santa Fe oogt zeer Europees. Hij gaat de strijd aan met de Volkswagen Touareg qua maat, maar in de prijs zit de Hyundai Santa Fe er ver onder.

Doordat hij tweewielaandrijving heeft maakt het de auto nog prijstechnischer en aantrekkelijker. In de Hyundai Santa Fe ondervind je een positief stuurgedrag. Het onderstel van de Hyundai Santa Fe is afgestemd op comfort, maar van weekheid is geen sprake. De Hyundai Santa Fe reageert goed en nauwkeurig op de commando’s van het stuurwiel.

De Hyundai Santa Fe is voorzien van een 2.2-litermotor die ook voorzien is van een turbo met variabele geometrie die een goede indruk maakt. De Hyundai Santa Fe is voorzien van een automatische transmissie. De Hyundai Santa Fe heeft veel ruimte aan boord. Voorin heb je genoeg bewegingsruimte, alhoewel de zitpositie achter het stuur wel wat lager had mogen zijn.

De Hyundai Santa Fe is voorzien van een stuurwiel dat je zowel axiaal als in de hoogte kunt verstellen. Het meubilair in de auto is met leer bekleed, de voorstoelen zijn elektrisch verstelbaar en ook is er een boordcomputer die niet ontbreekt. Als we achterin de Hyundai Santa Fe komen hoef je niet te klagen over de ruimte die je achterin hebt. Verder heeft de Hyundai Santa Fe een bagageruimte van 528 liter.

De Hyundai Santa Fe loopt op diesel en heeft een common rail als brandstofsysteem. De Hyundai Santa Fe heeft een cilinderinhoud van 2188 cc. De Hyundai Santa Fe is voorzien van zowel voor- als achterwielaandrijving en het is een automaat met vijf versnellingen. De Hyundai Santa Fe heeft een lengte van 4675 mm, een breedte van 1890 mm en een hoogte van 1725 mm.

Overigens heeft de Hyundai Santa Fe een gewicht van 1828 kg en heeft hij een tankinhoud van 75 liter. Met 7,3 liter kun je met de Hyundai Santa Fe 100 km rijden. De Hyundai Santa Fe kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 178 km/h. Verder stoot de auto 214 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 66,2 dB.

Uitvoeringen Hyundai Santa Fe
Benzine modellen
– Hyundai Santa fe 2.7 active version 2wd
– Hyundai Santa fe 2.7 dynamic version 2wd
– Hyundai Santa fe 2.7 style version 2wd
– Hyundai Santa fe 2.7 style version business edition 2wd
– Hyundai Santa fe 2.7 style version premium 2wd
Diesel modellen
– Hyundai Santa fe 2.2crdi active version 2wd
– Hyundai Santa fe 2.2crdi dynamic version 2wd
– Hyundai Santa fe 2.2crdi dynamic version black premium 2wd
– Hyundai Santa fe 2.2crdi style version 2wd
– Hyundai Santa fe 2.2crdi style version business edition 2wd
– Hyundai Santa fe 2.2crdi style version premium 2wd
– Hyundai Santa fe 2.5crdi

Waar kunnen we u mee helpen?