Waarde, Dagwaarde Hyundai Satellite | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Satellite?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Satellite | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Satellite?

Waarde auto

Hyundai Satellite

De Hyundai Satellite is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. De Hyundai Satellite is meer een bedrijfswagen dan een gezinswagen. De Hyundai Satellite is qua vormgeving geslaagd. De Hyundai Satellite is een zeer grote auto, het is echt een busje.

De Hyundai Satellite is voorzien van een 2.4-liter motor die een vermogen levert van 112 pk, een echte bestelwagen motor dus. De Hyundai Satellite levert zijn prestaties bij een laag toerental. De Hyundai Satellite komt een beetje moeilijk weg maar zodra de auto op gang is loopt hij als een trein.

De Hyundai Satellite heeft geen raceneigingen en dat is te merken. Wanneer je met de Hyundai Satellite met een snelheid van 80 km/h naar de 120 km/h gaat heb je daar een lange tijd voor nodig. Bij de Hyundai Satellite stap je niet in maar je klimt er als het ware in. Het uitzicht in de Hyundai Satellite is perfect daardoor krijg je toch steeds meer het gevoel dat je in een busje rijd.

De Hyundai Satellite scoort niet slecht als het gaat om inrichting van de auto. Het dashboard is goed te bereiken en is zeer overzichtelijk. Het stuur van de Hyundai Satellite is in hoogte verstelbaar. De Hyundai Satellite biedt een zee aan ruimte.

De Hyundai Satellite loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Hyundai Satellite heeft een cilinderinhoud van 2351 cc. De Hyundai Satellite beschikt over achterwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Hyundai Satellite heeft een lengte van 4695 mm, een breedte van 1820 mm en een hoogte van 1885 mm.

Overigens heeft de Hyundai Satellite een gewicht van 1765 kg en heeft hij een tankinhoud van 65 liter. Met 14,1 liter kun je met de Hyundai Satellite 100 km rijden. De Hyundai Satellite kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 155 km/h. Verder stoot de Hyundai Satellite 298 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 70,8 dB.

Uitvoeringen Hyundai Satellite
Benzine modellen
– Hyundai satellite 2.4b dlx 244/2665
– Hyundai satellite 2.4b gs 244/2665
– Hyundai satellite 2.4i gl
– Hyundai satellite 2.4i gl aut4
– Hyundai satellite 2.5d dlx 244/2665
– Hyundai satellite 2.5d gs 244/2665
– Hyundai satellite 2.5td gl
– Hyundai satellite 2.5td gl aut4
– Hyundai satellite 2.5td gls
– Hyundai satellite 2.5td gls aut4

Waar kunnen we u mee helpen?