Waarde, Dagwaarde Hyundai Scoupe | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Scoupe?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Scoupe | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Scoupe?

Waarde auto

Hyundai Scoup_

De Hyundai Scoup_ is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. De Hyundai Scoup_ is de eerste auto die Hyundai zelf heeft ontworpen, zoals bekend heeft Hyundai altijd stevig geleund op de Japanse meester Mitsubishi.

De Hyundai Scoup_ heeft een vermogen van 116 pk met een ingebouwde turbo. Vanuit stilstand redt de Hyundai Scoup_ het om in 9,7 seconden een snelheid van 100 km/h te halen. De Hyundai Scoup_ heeft een goed en neutraal stuurgedrag, dit gaat alleen bij zeer hoge bochtsnelheden over in overstuur zodra het gas wordt losgelaten.

De Hyundai Scoup_ heeft een overgevoelig stuur wat je vooral merkt bij gas geven op een nat wegdek. Als je de bochten in gaat met hoge snelheden kun je het stuur maar beter goed beetpakken. Het interieur van de Hyundai Scoup_ is goed. Het is bewerkt met leer, een strak dashboard met prima af te lezen klokken en ook de knopjes zijn goed te bereiken.

De Hyundai Scoup_ loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Hyundai Scoup_ heeft een cilinderinhoud van 1495 cc. De Hyundai Scoup_ beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Hyundai Scoup_ heeft een lengte van 4210 mm, een breedte van 1607 mm en een hoogte van 1335 mm.

Overigens heeft de Hyundai Scoup_ een gewicht van 1015 kg en heeft hij een tankinhoud van 45 liter. Met 9,8 liter kun je met de Hyundai Scoup_ 100 km rijden. De Hyundai Scoup_ kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 194 km/h. Verder produceert de Hyundai Scoup_ bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 70,5 dB.

Uitvoeringen Hyundai Scoup_
Benzine modellen
– Hyundai Scoup_ 1.5 Esprit I
– Hyundai Scoup_ 1.5 Tropic Base
– Hyundai Scoup_ 1.5i GS
– Hyundai Scoup_ 1.5i GT Turbo
– Hyundai Scoup_ 1.5i Sport

Waar kunnen we u mee helpen?