Waarde, Dagwaarde Hyundai Sonata | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Sonata?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Sonata | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Sonata?

Waarde auto

Hyundai Sonata

De Hyundai Sonata is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. We beginnen bij de bestuurdersstoel, deze voldoet niet aan de eisen en verdient dus absoluut geen voldoende. Vooral is het irritant aan je benen want deze stoel geeft geen enkele steun. Laten we zeggen dat hij het comfort biedt van een keukenstoel.

Maar dan hebben we het grootste negatieve punt aan deze auto ook wel gehad. Het dashboard van de Hyundai Sonata bestaat uit twee kleuren maar zij zijn weinig modieus, deze materialen zijn overigens wel mooi zacht en het is zeker netjes afgewerkt.

De Hyundai Sonata beschikt over een klimaatregeling die makkelijk te bedienen is. Je kiest de temperatuur die jij wilt en de rest gaat automatisch. De Hyundai Sonata is uitgerust met een 2.0-liter diesel motor die het niet slecht doet in de Hyundai Sonata. Deze motor biedt een vermogen van 140 pk en hij heeft een koppel van 305 Nm bij 1.800 tpm.

Met de Hyundai Sonata kun je met __n tank makkelijk 1000 km rijden. Je hoort de Hyundai Sonata bijna niet wanneer je op de snelwegen rijd. De Hyundai Sonata heeft een zeer sterk punt en dat is de ruimte die deze auto biedt. Voorin zit je nergens klem en ook op de achterbank is plek zat en kun je lekker zitten. We moeten er wel weer bij zeggen dat de zitting hier ook wel weer aan de korte kant is. De Hyundai Sonata biedt aan kofferruimte een nette 500 liter.

De Hyundai Sonata loopt op diesel en heeft een common rail als brandstofsysteem. De Hyundai Sonata heeft een cilinderinhoud van 1991 cc. De Hyundai Sonata beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De Hyundai Sonata heeft een lengte van 4800 mm, een breedte van 1832 mm en een hoogte van 1475 mm.

Overigens heeft de Hyundai Sonata een gewicht van 1566 kg en heeft hij een tankinhoud van 65 liter. Met 6,3 liter kun je met de Hyundai Sonata 100 km rijden. De Hyundai Sonata kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 203 km/h. Verder produceert de Hyundai Sonata 163 g/km aan CO2 en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 64,5 dB.

Uitvoeringen Hyundai Sonata
Diesel modellen
– Hyundai Sonata 2.0crd vgt dynamic version roetf.
– Hyundai Sonata 2.0crd vgt dynamic version roetf. aut
– Hyundai Sonata 2.0crd vgt style version roetf.
– Hyundai Sonata 2.0crd vgt style version roetf. aut
Benzine modellen
– Hyundai Sonata 2.0cvvt dynamic version
– Hyundai Sonata 2.0cvvt dynamic version aut
– Hyundai Sonata 2.0cvvt style version
– Hyundai Sonata 2.0cvvt style version aut
– Hyundai Sonata 2.4cvvt dynamic version
– Hyundai Sonata 2.4cvvt dynamic version aut
– Hyundai Sonata 2.4cvvt style version
– Hyundai Sonata 2.4cvvt style version aut

Waar kunnen we u mee helpen?