Waarde, Dagwaarde Hyundai Terracan | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Terracan?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Terracan | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Terracan?

Waarde auto

Hyundai Terracan

De Hyundai Terracan is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. Deze auto is heeft krachtpatser als motor. De 2.9-liter motor met viercilinder heeft een koppel van 345 Nm bij 1.750 toeren per minuut.

De Hyundai Terracan lust een behoorlijk slok diesel, de auto loopt 1 op 9. Maar daardoor zijn de prestaties niet minder. De Hyundai Terracan beschikt over een viertrapsautomaat. Als je met de Hyundai Terracan 100 km/h rijdt staat de naald van de toerenteller op 2.100 toeren, het motorgeluid is dan zo goed als afwezig.

De Hyundai Terracan heeft een zeer groot pluspunt en dat is zijn automatische vierwielaandrijving. Een negatief punt is dat je de auto met een stevige zijwind elke keer blijft corrigeren op de snelweg. Met de Hyundai Terracan kun je makkelijk het terrein betreden.

De Hyundai Terracan doet kil aan. Als je met een medepassagier aan het praten bent weerkaatst het stemgeluid op de hoeveelheid kunststof en leer. Overigens zijn de stoelen goed maar ze bieden wel weinig zijdelingse steun. De bestuurder beschikt over een uitgebreide elektrische verstelbare stoel. De andere passagiers hebben deze optie niet, en het stuur is alleen in hoogte verstelbaar.
Verder is de Hyundai Terracan goed te bedienen alleen is het voor de eerste keer wel even zoeken naar de cruise control.

De Hyundai Terracan loopt op diesel en heeft een common rail als brandstofsysteem. De Hyundai Terracan heeft een cilinderinhoud van 2902 cc. De Hyundai Terracan beschikt zowel over voor als achterwiel aandrijving en het is een automaat met vier versnellingen. De Hyundai Terracan heeft een lengte van 4710 mm, een breedte van 1860 mm en een hoogte van 1800 mm.

Overigens heeft de Hyundai Terracan een gewicht van 1966 kg en heeft hij een tankinhoud van 75 liter. Met 11,6 liter kun je met de Hyundai Terracan 100 km rijden. De Hyundai Terracan kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 172 km/h. Verder stoot de auto 241 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 67,5 dB.

Uitvoeringen Hyundai Terracan
Diesel modellen
– Hyundai Terracan 2.9crdi style version 4wd
– Hyundai Terracan 2.9crdi style version 4wd aut
Benzine modellen
– Hyundai Terracan 3.5 v6 style version 4wd aut

Waar kunnen we u mee helpen?