Waarde, Dagwaarde Hyundai Traject | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Traject?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Traject | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Traject?

Waarde auto

Hyundai Traject

De Hyundai Traject is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. Aan de buitenkant van de Hyundai Traject is weinig op te merken hij ziet er normaal uit. Het enige wat opvalt is het heldere glas dat is gebruikt voor de achterlichten. Verder oogt de Hyundai Traject vrij busachtig.

De Hyundai Traject heeft verchroomde portiergrepen en een dakspoiler. De Hyundai Traject beschikt over een 2.0-liter motor die een vermogen kan leveren van 140 pk en 184 Nm. Als we binnenin de Hyundai Traject gaan kijken zien we dat de stoelen met een grijze stof zijn bekleed die in de jaren ’80 heel erg in was. Het ziet er overigens wel netjes uit.

De stoelen van de Hyundai Traject ogen niet echt fantastisch, maar ze zitten zeker niet slecht. Het stuurwiel van de Hyundai Traject is niet in diepte te verstellen. Schakelen met de Hyundai Traject gaat zeer licht de pook laat zich met weinig gevoel bedienen.

De Hyundai Traject is een zevenzitter dus hij biedt voldoende ruimte wat altijd mooi meegenomen is. De stoelen op de 2e en 3e rij laten zich makkelijk verschuiven, omklappen of verwijderen.

De Hyundai Traject loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Hyundai Traject heeft een cilinderinhoud van 1975 cc. De Hyundai Traject beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Hyundai Traject heeft een lengte van 4695 mm, een breedte van 1840 mm en een hoogte van 1760 mm.

Overigens heeft de Hyundai Traject een gewicht van 1731 kg en heef hij een tankinhoud van 65 liter. Met 10,2 liter kun je met de Hyundai Traject 100 km rijden. Verder kan de Hyundai Traject een topsnelheid bereiken van maar liefst 183 km/h.
De Hyundai Traject stoot 208 g/km aan CO2 uit en produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 68,6 dB.

Uitvoeringen Hyundai Traject
Benzine modellen
– Hyundai Trajet 2.0cvvt dynamic version
– Hyundai Trajet 2.0cvvt dynamic version joy
– Hyundai Trajet 2.0cvvt dynamic version motion

Waar kunnen we u mee helpen?