Waarde, Dagwaarde Hyundai Tucson | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Tucson?

Waarde, Dagwaarde Hyundai Tucson | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai Tucson?

Waarde auto

Hyundai Tucson

De Hyundai Tucson is een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. Als we onder de motorkap kijken van de Hyundai Tucson treffen we een zespitter aan met een inhoud van 2,7 liter, die goed is voor een vermogen van 175 pk en een trekkracht van 241 Nm. Met zijn V6 kan de Hyundai Tucson goed meekomen. De Hyundai Tucson doet er 7,6 seconden over om een tussen sprint te maken van de 80 km/h naar de 120 km/h.

Wie gesteld is op comfort zal zich al gauw thuis voelen in de Hyundai Tucson. Hij heeft een soepele demping en zachte veren. Met deze auto kun je beter ook niet met een hoge snelheid door de bochten gaan want dan helt de Hyundai Tucson flink over.

Als we binnenin de Hyundai Tucson kijken zien we dat hij qua ruimte goed scoort. De bediening van de Hyundai Tucson is goed te doen, en hij beschikt over veel grote knoppen. Het dashboard is overigens wel saai en grijs, hij is overigens opgebouwd uit hard kunststof. De auto is bekleed met niet al te hoogwaardig leer in de zelfde kleur als de stoelen.

De Hyundai Tucson loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Hyundai Tucson heeft een cilinderinhoud van 2656 cc. De Hyundai Tucson beschikt zowel over voor als achterwielaandrijving en het is een automaat met vier versnellingen. De Hyundai Tucson heeft een lengte van 4325 mm, een breedte van 1830 mm en een hoogte van 1730 mm.

Overigens heeft de Hyundai Tucson een gewicht van 1568 kg en heeft hij een tankinhoud van 58 liter. Met 15,9 liter kun je met de Hyundai Tucson 100 km rijden. De Hyundai Tucson kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 180 km/h. Verder stoot de auto 237 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 67,4 dB.

Uitvoeringen Hyundai Tucson
Diesel modellen
– Hyundai Tucson 2.0crdi vgt dynamic version
– Hyundai Tucson 2.0crdi vgt style version
– Hyundai Tucson 2.0crdi vgt style version 2wd aut
– Hyundai Tucson 2.0crdi vgt style version 4wd
– Hyundai Tucson 2.5crdi 7-seater gls
– Hyundai Tucson 2.5td 7-seate gls ic
– Hyundai Tucson 2.5td 7-seate gls ic 4×4
Benzine modellen
– Hyundai Tucson 2.0cvvt active version
– Hyundai Tucson 2.0cvvt dynamic version 2wd
– Hyundai Tucson 2.0cvvt dynamic version cross
– Hyundai Tucson 2.0cvvt dynamic version executive
– Hyundai Tucson 2.0cvvt style version 2wd
– Hyundai Tucson 2.0cvvt style version
– Hyundai Tucson 2.0cvvt style version cross
– Hyundai Tucson 2.0cvvt style version executive
– Hyundai Tucson 2.0cvvt style version supreme
– Hyundai Tucson 2.4 7-seate gls 4×4
– Hyundai Tucson 2.7 v6 style version 4wd aut

Waar kunnen we u mee helpen?