Waarde, Dagwaarde Hyundai XG | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai XG?

Waarde, Dagwaarde Hyundai XG | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Hyundai XG?

Waarde auto

Hyundai XG

De Hyundai XG is een auto die je niet elke dag tegenkomt, overigens is het een auto van Hyundai Motor Company, een Zuid-Koreaanse autofabrikant. Als we onder de motorkap kijken van de Hyundai XG dan komen wij een 3,5-liter V6 motor tegen. Deze motor levert een vermogen van 197 pk en een koppel van 292 Nm. Volgens Hyundai kan de Hyundai XG een topsnelheid bereiken van maar liefst 230 km/h.

Je kunt op 2 manieren rijden met de Hyundai XG. Je kunt kiezen om zelf te schakelen of om de automaat in te schakelen. De Hyundai XG red het om in 9,2 seconden een snelheid te bereiken van 100 km/h. De Hyundai XG straalt met zijn grote omvang klasse uit.

De Hyundai XG is een grote auto die klasse uitstraalt. Het interieur is voorzien van chroom, hout en leer. Het hout ziet er niet hoogwaardig uit en dat geldt immers ook voor de gebruikte kunststoffen.

In de Hyundai XL heb je genoeg ruimte om spullen op te bergen. Van een grote middenklasser mag je verwachten dat hij heel wat ruimte biedt en daarin stelt de Hyundai XL je niet teleur. Op de achterbank van de Hyundai XL is genoeg ruimte.

De Hyundai XL loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Hyundai XL heeft een cilinderinhoud van 3497 cc. De Hyundai XL beschikt over voorwielaandrijving en is een automaat met vijf versnellingen. De Hyundai XL heeft een lengte van 4875 mm, een breedte van 1825 mm en een hoogte van 1420 mm.

Overigens heeft de Hyundai XL een gewicht van 1650 kg en heeft hij een tankinhoud van 70 liter. Met 12,6 liter kun je met de Hyundai XL 100 km rijden. De auto kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 230 km/h. De Hyundai XL stoot 288 g/km aan CO2 uit en produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 63,0 dB.

Uitvoeringen Hyundai XG
Benzine Modellen
– Hyundai XG 350

Waar kunnen we u mee helpen?