Waarde, Dagwaarde Peugeot Partner | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Peugeot Partner?

Waarde, Dagwaarde Peugeot Partner | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Peugeot Partner?

Waarde auto

Peugeot Partner

De Peugeot Partner is een auto van het Franse merk Peugeot. De Peugeot Partner heeft een aparte voorkant deze lijkt een beetje op de neus van een dolfijn. Ook heeft de Peugeot Partner een goed interieur. Het dashboard heeft nu een fraaie vormgeving en hij heeft kleuren die goed bij de Peugeot Partner passen.

De Peugeot Partner is geen auto die je koopt om lekker rond te scheuren. De krachtbron van de Peugeot Partner is ook zeer stil. De auto houdt van veel toeren maar toch houdt hij het geluid netjes op de achtergrond. Het stuur van de Peugeot Partner ligt wat plat en hij beschikt over korte zittingen, dit zorgt er weer voor dat de zitpositie niet echt ideaal is. De rugleuning geeft daar in tegen wel genoeg steun.

De Peugeot Partner is onderstuurd in een bocht, maar hij laat zich makkelijk corrigeren als u het gas los laat. De Peugeot Partner is behoorlijk bijterig op het rempedaal. De remmen werken dus uitstekend. Als we naar achter gaan in de Peugeot Partner en bij de achterklep komen zien we dat we er makkelijk onder kunnen gaan staan als de achterklep is geopend. Maar natuurlijk moet je er wel rekening mee houden dat je de auto niet te dicht bij een muur of heg neerzet want dan kunt u de achterklep niet meer openen.

Achterin is er ruimte zat om uw koffers en alle andere bagage kwijt te kunnen. De Peugeot Partner is standaard uitgerust met dubbele airbags, centrale vergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen voor, stuurbekrachtiging, verwarmde buitenspiegels, cruisecontrol en een derde hoofdsteun achterin de auto.

De Peugeot Partner loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Peugeot Partner heeft een cilinderinhoud van 1360 cc. De Peugeot Partner beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De lengte van de Peugeot Partner bedraagt 4137 mm, de breedte bedraagt 1724 mm en de hoogte bedraagt 1801 mm.

Overigens heeft de Peugeot Partner een gewicht van 1163 kg en heeft hij een tankinhoud van 55 liter. Met 8,5 liter kunt u met de Peugeot Partner 100 km rijden. De Peugeot Partner kan een topsnelheid bereiken van 150 km/h. De Peugeot Partner stoot 175 g/km aan CO2 uit en produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 69,0 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?