Waarde, Dagwaarde Renault Avantime | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Avantime?

Waarde, Dagwaarde Renault Avantime | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Avantime?

Waarde auto

Renault Avantime

De Renault Avantime is een auto van het Franse merk Renault. De Renault Avantime is een zeer orginele auto.

De Renault Avantime is voorzien van een achterklep die heel erg stijl afloopt. De neus van de Renault Avantime is minder aantrekkelijk, maar toch heeft hij mooie driehoekige luchtroosters boven de koplampen.

De Renault Avantime geeft een enorm gevoel van vrijheid. De Renault Avantime heeft een opgeruimd interieur. De instrumenten zijn van het digitale niveau. De Renault Avantime heeft een hoop bergvakjes.

De stoelen van de Renault Avantime zijn comfortabel maar met lange ritten blijkt dat deze niet optimaal steun bieden. De oorzaak daarvan is omdat het leer van de stoelen glad is waardoor je makkelijk weg glijdt. Met de bediening is weinig mis mee.

Achter is het een beetje krap zitten dat komt omdat de vloer van de Renault Avantime vrij hoog ligt, daardoor moet je met opgetrokken benen gaan zitten. De Renault Avantime heeft een ruime kofferbak dus je hoeft je geen zorgen te maken over te weinig bagageruimte.

De Renault Avantime ziet er heel wat sportiever uit dan de Renault Espace, dit merk je duidelijk tijdens het rijden. Het onderstel van de Renault Avantime is wat stug gedempt, waardoor oneffenheden duidelijker dookomen. De besturing van de Renault Avantime is zeer direct en erg nauwkeurig.

De Renault Avantime heeft een licht onderstuur, hij heeft geen rare trekjes en weet zijn vermogen onder normale omstandigheden goed op de weg te brengen.

Onder de motorkap van de Renault Avantime ligt een 3.0-liter-motor V6. Deze is goed voor 207 pk.

De Renault Avantime loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Renault Aventime heeft een cilinderinhoud van 2946 cc. De Renault Avantime beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De Renault Avantime heeft een lengte van 4642 mm, een breedte van 1834 mm en een hoogte van 1627 mm.

Overigens heeft de Renault Avantime een gewicht van 1716 kg en heeft hij een tankinhoud van 80 liter. Met 13,3 liter kun je met de Renault Avantime 100 km rijden. De Renault Avantime kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 220 km/h. Verder stoot de Renault Avantime 266 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 63,6 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?