Waarde, Dagwaarde Renault Clio | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Clio?

Waarde, Dagwaarde Renault Clio | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Clio?


Waarde auto

Renault Clio


De Renault Clio is een auto van het Franse merk Renault. Wat ons het eerste opvalt is dat er genoeg ruimte aan boord is, zelfs achterin is het bovengemiddelde goed uit te houden, iets wat niet elke opponenten kunnen zeggen in deze klasse.

De stoelen in de Renault Clio zijn traditioneel maar aan de zachte kant en met de steun houdt het niet over, verder zitten ze wel comfortabel. Als bestuurder heb je alleen de beschikking om het stuurkolom omlaag of omhoog te bewegen.

Het stuurwiel van de Renault Clio is lekker dik en ligt goed in de hand. Rechts achter het stuur zit een kleine satelliet die dient voor de audiobediening.

De Renault Clio heeft een dashboard dat er verzorgd uitziet, ook steekt hij goed in elkaar. Het dashboard is voorzien van een zachte kunststof. Verder is het gecombineerd met stof die ook weer in op de armsteunen van de portieren zijn verwerkt.

Standaard zit er in de Renault Clio: Airco, lichtmetalen velgen, een radio/cd-speler en hoofdairbags voorin en achterin.

De Renault Clio heeft een bagageruimte van 288 liter. De Renault Clio heeft een lage tildrempel waardoor je makkelijke de bagage kunt laden en lossen.

De Renault Clio heeft onder de motorkap een 1.4-liter-motor liggen die bijna het vermogen van 100 pk haalt. De Renault Clio is een auto die alert reageert op de commando’s. De Renault Clio doet weinig fout en hij scoort op menig gebied veel punten, een perfecte en leuke auto dus.

De Renault Clio loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Renault Clio heeft een cilinderinhoud van 1390 cc. De Renault Clio beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Renault Clio heeft een gewicht van 3986 mm, een breedte van 1707 mm en een hoogte van 1493 mm.

Overigens heeft de Renault Clio een gewicht van 1110 kg en heeft hij een tankinhoud van 55 liter. Met 9,2 liter kunt u met de Renault Clio 100 km rijden. De Renault Clio kan een topsnelheid bereiken van 183 km/h. Verder stoot de Renault Clio 158 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 65,9 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?