Waarde, Dagwaarde Renault Espace | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Espace?

Waarde, Dagwaarde Renault Espace | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Espace?

Waarde auto

Renault Espace

De Renault Espace is een auto van het Franse merk Renault. De Renault Espace is een MPV.

De Renault Espace beschikt over een 3.5-liter V6 motor. Het koppel van 330 Nm komt bij 3.600 tpm vrij. De Renault Espace trekt vlot op voor een busje. De Renault Espace heeft 8,7 seconden nodig om vanuit stilstand naar de 100 km/h te gaan. Deze motor zit vast aan een vijftrapsautomaat, deze past zich goed aan de manier van gas geven door de bestuurder.

Als we binnen in de Renault Espace gaan kijken zien we dat de Renault Espace bijzonder modern oogt. Wel is het nadeel dat er heel veel kunststof is gebruikt.

De Renault Espace heeft een strak instrumentenpaneel, bovenin loopt een streep met daarop de digitale snelheidsmeter en de toerenteller. Er zit een radio in de auto alleen deze zie je niet, deze moet je bedienen met de knoppen op het stuur.

De zitpositie in de Renault Espace is zeer goed, dit komt omdat het stuur zich ver naar de bestuurder laat toehalen. Door de in hoogte verstelbare stoel zorgt het ervoor dat de zitpositie ideaal is.

Dan gaan we verder naar achteren. De Renault Espace is voorzien van vijf stoelen, deze achterste drie kun je verschuiven op een lange rails. Daardoor cre_er je voldoende beenruimte voor elke passagier. Wilt u de Renault Espace gebruiken om bagage mee te nemen dan kunt u de achterste drie stoelen verwijderen.

Standaard zit er in de Renault Espace een automatische airco, cruise control. Als u verwarmbare en elektrische verstelbare stoelen, leren bekleding en een navigatiesysteem wil dan moet u к 6.500,- bij tellen.

De Renault Espace is een zeer moderne MPV. De Renault Espace helt nauwelijks over en onderstuur komt bijna niet voor. De Renault Espace is zeer dynamisch dat merk je weer aan de directe besturing.

De Renault Espace loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Renault Espace heeft een cilinderinhoud van 3498 cc. De Renault Espace beschikt over voorwiel aandrijving en is een automaat met vijf versnellingen. De Renault Espace heeft een lengte van 4661 mm, een breedte van 1860 mm en een hoogte van 1728 mm.

Overigens heeft de Renault Espace een gewicht van 1745 kg en heeft hij een tankinhoud van 83 liter. Met 12,5 liter kunt u met de Renault Espace 100 km rijden. De Renault Espace kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 225 km/h. Verder stoot de Renault Espace 292 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 64,4 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?