Waarde, Dagwaarde Renault Grand Espace | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Grand Espace?

Waarde, Dagwaarde Renault Grand Espace | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Grand Espace?

Waarde auto

Renault Grand Espace

De Renault Grand Espace is een auto van het Franse merk Renault. Wanneer je in de Renault Grand Espace zit kijk je eerst om je heen. Dit komt omdat Renault de MPV een zeer aparte vorm heeft gegeven.

In de Renault Grand Espace valt op dat er een zee van ruimte in zit. De Renault Grand Espace heeft digitale schermen midden op het instrumentenpaneel, deze zitten ver van je vandaan maar ze zijn goed af te lezen.

De Renault Grand Espace is te bedienen op aparte verborgen plekken. De radio bedien je op het stuur, de klimaatregeling met de knoppen bij het portier en de navigatie is te bedienen via een systeem in het middenconsole. Omdat er geen bedieningselementen op het dashboard zitten hebben ze daar grote opbergvakken geplaatst. Zeer handig!

Er zijn mooie materialen gebruikt en ook de afwerking is prima in orde. In de Renault Grand Espace ligt een V6 motor. De Renault Grand Espace heeft hetzelfde motorblok in de auto als de Nissan Z350. Het enige wat niet met elkaar overeenkomt is het vermogen, want die is bij de Renault Grand Espace aangepast.

Met de Renault Grand Espace schiet je vanuit stilstand naar de 100 km/h binnen 8,5 seconden. De Renault Grand Espace heeft een onderstel dat veel vertrouwen geeft. De Renault Grand Espace is zeer stil zelfs wanneer de auto met hoge snelheden rijdt. Doordat de zijspiegels van de Renault Grand Espace relatief klein zijn, zorgen zij voor weinig windgeruis.

De Renault Grand Espace heeft een onderstel dat meer op comfort is afgestemd dan op rijdynamiek. De demping van de Renault Grand Espace is dik in orde en de wagen laat goed zien waar die mee bezig is.

Binnenin de Renault Espace zien we dat alles stoelen los van mekaar zijn geplaatst. Je kunt er drie op de twee rij plaatsen en twee op de laatste rij.

De Renault Grand Espace loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Renault Grand Espace heeft een cilinderinhoud van 3498 cc. De Renault Grand Espace beschikt over voorwielaandrijving en is een automaat met vijf versnellingen. De Renault Grand Espace heeft een lengte van 4861 mm, een breedte van 1860 mm en een hoogte van 1746 mm.

Overigens heeft de Renault Grand Espace een gewicht van 1790 kg en heeft hij een tankinhoud van 60 liter. Met 13,3 liter kunt u 100 km rijden met de Renault Grand Espace. De Renault Grand Espace kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 225 km/h. Verder stoot de Renault Grand Espace 289 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 64,1 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?