Waarde, Dagwaarde Renault Grand Scenic | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Grand Scenic?

Waarde, Dagwaarde Renault Grand Scenic | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Grand Scenic?

Waarde auto

Renault Grand Sc_nic

De Renault Grand Sc_nic is een auto van het Franse merk Renault. De huidige Renault Grand Sc_nic is sinds het jaar 2003 op de markt. Na die tijd heeft de Renault Grand Sc_nic nog een keer een facelift gehad.

Ze hebben met de facelift de buitenkant heel bescheiden gehouden. Bij de Renault Grand Sc_nic hebben ze de grille, bumpers en lampen aan de laatste mode aangepast.

De achterlichten zijn voorzien van led-techniek, alleen jammer dat deze niet goed opvalt.

Binnenin de Renault Grand Sc_nic zijn nieuwe materialen en kleuren toegepast. De Renault Grand Sc_nic is voortaan nu ook alleen nog maar te bestellen met vijf zitplaatsen.

De Renault Grand Sc_nic heeft een interieur dat wat saai oogt en dat komt door de combinatie van de donkere kleuren. Renault heeft gekozen om in de Renault Grand Sc_nic een centraal digitaal display te gebruiken.

De stoelen van de Renault Grand Sc_nic zitten prettig en geven veel steun. Tussen de voorstoelen zit een grote ruimte om spullen op te bergen. Bij het starten van de Renault Grand Sc_nic laat de auto flink van zich horen, zodra de auto op de normale temperatuur komt wordt het minder.

Schakelen doe je in de Renault Grand Sc_nic zonder moeite. Hij schakelt perfect en trefzeker.

De Renault Grand Sc_nic loopt op diesel en heeft een common rail als brandstofsysteem. De Renault Grand Sc_nic heeft een cilinderinhoud van 1995 cc. De Renault Grand Sc_nic beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De Renault Grand Sc_nic heeft een lengte van 4496 mm, een breedte van 1810 mm en een hoogte van 1636 mm.

Overigens heeft de Renault Grand Sc_nic een gewicht van 1505 kg en hij heeft een tankinhoud van 60 liter. Met 8,6 liter kun met de Renault Grand Sc_nic 100 km rijden. Verder kan de Renault Grand Sc_nic een topsnelheid bereiken van maar liefst 204 km/h. De Renault Grand Sc_nic stoot 154 g/km aan CO2 uit en produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 66,0 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?