Waarde, Dagwaarde Renault Kangoo | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Kangoo?

Waarde, Dagwaarde Renault Kangoo | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Kangoo?

Waarde auto

Renault Kangoo

De Renault Kangoo is een auto van het Franse merk Renault. De Renault Kangoo is veranderd van top tot teen.

Wat bij ons het eerste het oog op valt is op de neus van de Renault Kangoo. De grille die namelijk tussen de koplampen zat is verdwenen om plaats te maken voor de motorkap die doorloopt tot aan de bumper.

De Renault Kangoo staat op dezelfde bodemplaat waar de Renault Sc_nic ook op staat. De praktische schuifdeuren zijn gebleven. De Renault Kangoo heeft een grote bagageruimte, en als de achterbank is weggeklapt is hij helemaal enorm.

Het dashboard van de Renault Kangoo ziet er mooi uit, vloeiende lijnen en daardoor ziet hij er erg modern uit. Het nadeel is dat de Renault Kangoo een stuurwiel heeft dat nog aan een bestelwagen doet denken. Het stuur staat te vlak en zit te ver van je af, en dit valt ook niet te verstellen.

Het dashboard is voorzien van vrolijke, lichte kleuren die zorgen voor een goeie sfeer in de auto. Het dashboard is zeer mooi opgeruimd en hij is ook zeer overzichtelijk.

Voor de achterpassagiers van de Renault Kangoo zijn er opklaptafeltjes beschikbaar, ook zitten er opbergvakjes in het plafond van de Renault Kangoo. De Renault Kangoo is een zeer comfortabele auto, maar zodra u plotseling uitwijkt helt de Renault Kangoo nogal over.

De Renault Kangoo heeft een prettige versnellingsbak die zeer trefzeker schakelt. Ook met de remmen van de Renault Kangoo is niks mis mee. De Renault Kangoo is standaard voorzien van airconditioning, elektrisch bediende en verwarmde buitenspiegels, boordcomputer, radio-cdspeler, cruisecontrol en mistlampen voor.

De Renault Kangoo loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Renault Kangoo heeft een cilinderinhoud van 1598 cc. De Renault Kangoo beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Renault Kangoo heeft een lengte van 4213 mm, een breedte van 1829 mm en een hoogte van 1799 mm.

Overigens heeft de Renault Kangoo een gewicht van 1373 kg en heeft hij een tankinhoud van 60 liter. Met 8,0 liter kunt u met de Renault Kangoo 100 km rijden. De Renault Kangoo kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 170 km/h. Verder stoot de Renault Kangoo 191 g/km aan CO2 uit, en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 68,3 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?