Waarde, Dagwaarde Renault Laguna | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Laguna?

Waarde, Dagwaarde Renault Laguna | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Laguna?

Waarde auto

Renault Laguna

De Renault Laguna is een auto van het Franse merk Renault. De Renault Laguna werd voor het eerst gepresenteerd in het jaar 1994. De Renault Laguna volgde de Renault 21 op, en in het jaar 2000 werd hij weer opgevolgd door de compleet vernieuwde Renault Laguna.

Hier in Nederland is de Renault Laguna verkrijgbaar in 5 versies. Hij is er met twee 2.0-liter benzine motoren en hij is er met drie 2.0-liter dieselmotoren. Toen de Renault Laguna in 2001 werd gelanceerd, gingen de auto’s als een speer over de toonbank.

De Renault Laguna heeft een neus die je doet denken aan die van de Renault Modus en de Renault M_gane. De Renault Laguna heeft een grille die zie geheel met de bumper vormt.

De motorkap van de Renault Laguna heeft een iets ander model en de koplampen zijn iets verder doorgetrokken de hoek om. De Renault Laguna heeft veel veranderingen doorgevoerd aan de vormgeving van het instrumentenpaneel.

Bij de Renault Laguna oogt het interieur zeer strak. De bedieningsknopjes van het ventilatiesysteem en radio zijn keurig bij elkaar geplaatst. Daardoor wordt de bediening van de Renault Laguna zeer eenvoudig gemaakt.

De Renault Laguna is voorzien van een sleutelkaart waarmee je de portieren ontgrendelt. Ook heeft de Renault Laguna geen contactsleutel meer, maar een startknop.

Met de Renault Laguna heeft u een goede stuurpositie. Zowel het stuur als de stoel zijn meervoudig te verstellen. Het zitmeubilair van de Renault Laguna is tamelijk zacht, overigens zien de zetels er wel strak uit.

Als we naar achteren gaan in de Renault Laguna merken we dat we voldoende beenruimte hebben op een comfortabele en zachte achterbank. De hoofdruimte is wel minder omdat het dak sterk afloopt. De Renault Laguna is voorzien van een 1.9-liter common-rail dieselmotor die een vermogen levert van 120 pk.

In 11,4 seconden sprint de Renault Laguna uit stilstand naar de 100 km/h. De versnellingspook laat zich licht verzetten maar maakt wel lange slagen.

De Renault Laguna loopt zowel op benzine als op diesel en heeft een common rail als brandstofsysteem. De Renault Laguna heeft een cilinderinhoud van 1995 cc. De Renault Laguna beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De Renault Laguna heeft een lengte van 4695 mm, een breedte van 1811 mm en een hoogte van 1445 mm.

Overigens heeft de Renault Laguna een gewicht van 1455 kg en heeft hij een tankinhoud van 66 liter. Met 9,4 liter kunt u met de Renault Laguna 100 km rijden. De Renault Laguna kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 210 km/h. Verder stoot de Renault Laguna 158 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 61,2 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?