Waarde, Dagwaarde Renault Megane | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Megane?

Waarde, Dagwaarde Renault Megane | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Megane?

Waarde auto

Renault M_gane

De Renault M_gane is een auto van het Franse merk Renault. De Renault M_gane behoort tot de compacte klasse. In 1995 werd de Renault M_gane voor het eerst ge_ntroduceerd als de opvolger van de Renault 19.

In het jaar 2002 werd de opvolger ge_ntroduceerd, deze is verkrijgbaar in een aantal varianten. De Coup_ Cabriolet, Sedan, Hatchback en de Stationwagen. De Renault M_gane ziet er nog altijd goed en modern uit.

In 2006 hebben de Fransen weer een kleine facelift gegeven aan de Renault M_gane. Er werd wat bij de neus veranderd van de Renault M_gane, hij kreeg iets andere koplampen, een mooie V-vorm van de grille en een vergrote luchtinlaat die in de voorbumper zit.

Aan de achterkant van de Renault M_gane is het meeste gewoon hetzelfde gebleven. Alleen zijn de lichtunits gewijzigd en een gewijzigde stootrand op de bumper.

De Renault M_gane is voorzien van een sleutelkaart waarmee je de Renault M_gane kunt openen. Als we de Renault M_gane betreden zie je dat er veel kunststof is gebruikt en die kunststof oogt een beetje goedkoop. Datzelfde geldt voor de bekleding van het meubilair. Ook vinden we dat de afwerking beter kon.

Onder de motorkap van de Renault M_gane ligt een 2.0-liter benzine motor. Deze zorgt voor een vermogen van 135 pk met een koppel van 191 Nm. De Renault M_gane trekt in 9,5 seconden op vanuit stilstand naar de 100 km/h. Het onderstel van de Renault M_gane biedt veel comfort.

De Renault M_gane loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Renault M_gane heeft een cilinderinhoud van 1998 cc. De Renault M_gane beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De Renault M_gane heeft een lengte van 4209 mm, een breedte van 1777 mm en een hoogte van 1457 mm.

Overigens heeft de Renault M_gane een gewicht van 1225 kg en heeft hij een tankinhoud van 60 liter. Met 10,2 liter kunt u met de Renault M_gane 100 km rijden. De Renault M_gane kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 200 km/h. Verder stoot de Renault M_gane 191 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 66,0 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?