Waarde, Dagwaarde Renault Modus | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Modus?

Waarde, Dagwaarde Renault Modus | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Modus?

Waarde auto

Renault Modus

De Renault Modus is een auto van het Franse merk Renault. De Renault Modus is sinds augustus 2004 al verkrijgbaar. De Renault Modus wordt geproduceerd in Valladolid een Spaanse stad.

De Renault Modus is een MPV. De Renault Modus straalt doordachtheid uit. De achterklep van de Renault Modus heeft een ingebouwd extra klepje dat van pas komt als je kleine spullen kwijt wilt in de achterbak, of als je zeer krap staat geparkeerd.

Wanneer je bij de Renault Modus de achterbank helemaal naar achteren schuift, heb je een bagageruimte van 198 liter. Deze kan worden vergroot tot 274 liter als je de bank in de voorste positie zet, alleen moet je er dan wel op letten dat een volwassen iemand niet meer normaal achterin kan gaan zitten.

De Renault Modus heeft een zeer aparte bank, hiervan kun je zowel een twee als driezitter maken. In de Renault Modus vinden we opbergvakjes onder en in de passagiersstoel. De Renault Modus heeft een motor die een vermogen levert van 98 pk. Voor zo’n kleine auto dat toch nog aardig wat. De auto is zeer stil ook met hoge snelheden houdt hij zich goed. De Renault Modus heeft het zelfde onderstel als de Nissan Micra. De Renault Modus heeft een demping die zeer stevig is hierdoor wordt de auto niet oncomfortabel.

De Renault Modus stuurt lekker strak en samen met het fijne onderstel is de Renault Modus een prettig rijdende auto. Het schakelen gaat een beetje hakerig, maar met het schhakelen valt goed mee te leven.

Binnenin de auto is het lekker licht aan boord, dat komt doordat de auto veel glas bevat. De Renault Modus heeft een goudkleurige bekleding dat geldt eveneens voor het instrumentenpaneel.

De Renault Modus loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Renault Modus heeft een cilinderinhoud van 1390 cc. De Renault Modus beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Renault Modus heeft een lengte van 3792 mm, een breedte van 1695 mm en een hoogte van 1589 mm.

Overigens heeft de Renault Modus een gewicht van 1135 kg en heeft hij een tankinhoud van 49 liter. Met 8,5 liter kunt u met de Renault Modus 100 km rijden. De Renault Modus kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 177 km/h. Verder stoot de Renault Modus 161 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 67,2 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?