Waarde, Dagwaarde Renault Safrane | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Safrane?

Waarde, Dagwaarde Renault Safrane | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Safrane?

Waarde auto

Renault Safrane

De Renault Safrane is een auto van het Franse merk Renault. De Renault Safrane is een goede auto om mee te reizen. De Renault Safrane heeft een soepel onderstel dat alle schokken gladstrijkt waardoor het gewoon plezierig wordt om in de Renault Safrane te rijden.

De Renault Safrane heeft op hoge snelheden ook nog een koersvastheid die zeer prima is. De Renault Safrane is voorzien van een dashboard dat duidelijk afleesbaar is.

De Renault Safrane is voorzien van automatische airco, elektrisch te bedienen ramen en spiegels, elektrisch verwarmbare en verstelbare stoelen. De stoelen van de Renault Safrane zijn zeer comfortabel, maar er kan nog wel wat extra steun bij vonden wij.

Verder zit er in de auto nog een radio-cdspeler met navigatiesysteem, leren bekleding, xenon koplampen en een zonnescherm voor de achteruit.

De Renault Safrane loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Renault Safrane heeft een cilinderinhoud van 2946 cc. De Renault Safrane beschikt over voorwielaandrijving en is een automaat met vier versnellingen. De Renault Safrane heeft een lengte van 4768 mm, een breedte van 1816 mm en een hoogte van 1435 mm.

Overigens heeft de Renault Safrane een gewicht van 1580 kg en heeft hij een tankinhoud van 80 liter. Met 15,9 kunt u met de Renault Safrane 100 km rijden. De Renault Safrane kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 225 km/h. Verder produceert de Renault Safrane met een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 65,5 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?