Waarde, Dagwaarde Renault Scenic | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Scenic?

Waarde, Dagwaarde Renault Scenic | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Scenic?

Waarde auto

Renault Sc_nic

De Renault Sc_nic is een auto van het Franse merk Renault. De Renault Sc_nic heeft heel wat meer ruimte weten te halen uit de Renault Grand Sc_nic. De Renault Sc_nic meet 23 centimeter meer en de wiel-basis is 5,5 centimeter groter.

Je kunt ook nog twee extra stoelen tevoorschijn halen, deze zitten onder een afdekmat. Wil je helemaal achterin zitten, dan zit je op een stoel met een korte zitting en met je knie_n zit je opgetrokken, alleen mensen met kleine voeten kunnen de voeten kwijt.

Als we naar voren gaan in de Renault Sc_nic komen we bij de middelste rij waar we prima zetels vinden. Alle drie de stoelen zijn verschuifbaar en alle drie zijn het volwaardige stoelen.

Komen we helemaal voorin dan zien we dat er heel erg veel ruimte is. De versnellingspook is in het dashboard verwerkt. Er is nu een hele verbetering van het stuur, deze is uitgebreid verstelbaar.

De Renault Sc_nic heeft een 1.6-liter V16 motor die goed is voor een vermogen van 113 pk. De Renault Sc_nic helt weinig over en hij geeft je niet het idee dat je met een grote auto op pad bent.

De Renault Sc_nic loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Renault Sc_nic heeft een cilinderinhoud van 1598 cc. De Renault Sc_nic beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Renault Sc_nic heeft een lengte van 4493 mm, een breedte van 1810 mm en een hoogte van 1636 mm.

Overigens heeft de Renault Sc_nic een gewicht van 1420 kg en heeft hij een tankinhoud van 60 liter. Met 8,8 liter kun je met de Renault Sc_nic 100 km rijden. De Renault Sc_nic kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 185 km/h. Verder stoot de Renault Sc_nic 177 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 66,6 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?