Waarde, Dagwaarde Renault Twingo | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Twingo?

Waarde, Dagwaarde Renault Twingo | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Twingo?


Waarde auto

Renault Twingo


De Renault Twingo is een auto van het Franse merk Renault. De Renault Twingo is al weer een tijdje op de wereld. Renault had nooit gedacht dat deze auto het zolang zou volhouden.

De Renault Twingo heeft kleine ronde koplampen, en veel interieurruimte. Achterin de Renault Twingo zit je riant net zoals voorin. De positie van het stuur is niet in de positie van deze tijd. Het stuur staat erg vlak en de zittingen zijn te kort de leunig is wel erg breed en lang. De zitpositie in de Renault Twingo is niet al te fijn. De Renault Twingo heeft een lange versnellingspook die zich laat bedienen met lange halen. De Renault Twingo onderstuurd behoorlijk en hij helt graag over.

De Renault Twingo heeft onder de motorkap een 1.2-liter motor zitten die een vermogen levert van 60 pk. De Renault Twingo rijd gemiddeld 1 op 13,1. Vanuit stilstand doet hij er 13,9 seconden over om een snelheid van 100 km/h te bereiken.

De Renault Twingo loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Renault Twingo heeft een cilinderinhoud van 1149 cc. De Renault Twingo beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Renault Twingo heeft een lengte van 3433 mm, een breedte van 1630 mm en een hoogte van 1423 mm.

Overigens heeft de Renault Twingo een gewicht van 795 kg en heeft hij een tankinhoud van 40 liter. De Renault Twingo kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 151 km/h. Verder stoot de Renault Twingo 138 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 70,7 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?