Waarde, Dagwaarde Renault Vel Satis | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Vel Satis?

Waarde, Dagwaarde Renault Vel Satis | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Renault Vel Satis?

Waarde auto

Renault Vel Satis

De Renault Vel Satis is een auto van het Franse merk Renault. Het is een opmerkelijke verschijning. Ook het interieur van de Renault Vel Satis is behoorlijk uitgebreid.

In de Renault Vel Satis heb je een goed zicht over het verkeer omdat je nog tamelijk hoog zit. De stoelen van de Renault Vel Satis zijn zeer stevig en bieden een goede steun van opzij.

De Renault Vel Satis heeft een startknop om de auto in beweging te zetten, dus hij heeft geen contactsleutel meer. De Renault Vel Satis heeft een 2.2-liter motor onder de motorkap liggen. Deze levert een vermogen van 150 pk en heeft een koppel van 320 Nm. De besturing van de Renault Vel Satis is zeer gevoelloos. De versnellingspook gaat lekker soepeltjes.

De Renault loopt op diesel en heeft een common rail als brandstofsysteem. De Renault Vel Satis heeft een cilinderinhoud van 2188 cc. De Renault Vel Satis beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De Renault Vel Satis heeft een lengte van 4860 mm, een breedte van 1860 mm en een hoogte van 1577 mm.

Overigens heeft de Renault Vel Satis een gewicht van 1635 kg en heef hij een tankinhoud van 80 liter. Met 9,3 liter kun je met de Renault Vel Satis 100 km rijden. De Renault Vel Satis kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 200 km/h. Verder stoot de Renault Vel Satis 188 g/km en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 62,0 dB.

Waar kunnen we u mee helpen?