Waarde, Dagwaarde Seat Alhambra | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Seat Alhambra?

Waarde, Dagwaarde Seat Alhambra | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Seat Alhambra?

Waarde auto

Seat Alhambra

De Seat Alhambra is een auto van het Spaanse merk Seat. De Seat Alhambra is een MPV oftewel een Multiple Purpose Vehicle. De Seat Alhambra is was vanaf 1996 al op de markt aanwezig.

De Seat Alhambra werd geproduceert in de fabriek waar ook de Volkswagen Sharan en de Ford Galaxy vandaan kwamen. De Seat Alhambra die we nu op de wegen vinden komt uit het jaar 2000.

De Seat Alhambra deelt zijn carrosserie nog steeds met de Volkswagen Sharan en de Ford Galaxy. De Seat Alhambra gaat echter al een tijdje mee.

Het dashboard van de Seat Alhambra bestaat uit hard materiaal. De versnellingspook van de Seat Alhambra steekt vanuit de bodem omhoog en het bedieningspaneel zit net iets te laag. Het stuur van de Seat Alhambra staat erg vlak en is alleen in hoogte verstelbaar.

Voorin kun je goed je benen kwijt er is genoeg ruimte voorin de auto. De Seat Alhambra beschikt over een vijftrapsautomaat. Hij reageert goed op de wensen van de bestuurder. De Seat Alhambra laat zich uiteraard ook met de hand schakelen.

De Seat Alhambra heeft een V6-motor onder de kap liggen en deze heeft een vermogen van 204 pk.

De Seat Alhambra loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Seat Alhambra heeft een cilinderinhoud van 2792 cc. De Seat Alhambra beschikt over voorwielaandrijving en is een sequenti_le automaat met vijf versnellingen. De Seat Alhambra heeft een lengte van 4634 mm, een breedte van 1810 mm en een hoogte van 1762 mm.

Overigens heeft de Seat Alhambra een gewicht van 1627 kg en heeft hij een tankinhoud van 70 liter. Met 13,3 liter kunt u met de Seat Alhambra 100 km rijden. De Seat Alhambra kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 212 km/h. Verder stoot de Seat Alhambra 280 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 68,4 dB.

Uitvoeringen Seat Alhambra
Benzine modellen
– Seat Alhambra 1.8t active style
– Seat Alhambra 1.8t active style aut
– Seat Alhambra 1.8t dynamic style
– Seat Alhambra 1.8t dynamic style aut
– Seat Alhambra 1.8t stylance
– Seat Alhambra 1.8t stylance aut
– Seat Alhambra 2.0 active style
– Seat Alhambra 2.0 dynamic style
– Seat Alhambra 2.8 stylance aut
Diesel modelle
– Seat Alhambra 2.0tdi dynamic style roetf.
– Seat Alhambra 2.0tdi ecomotive roetf.
– Seat Alhambra 2.0tdi stylance roetf.

Waar kunnen we u mee helpen?