Waarde, Dagwaarde Seat Altea XL | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Seat Altea XL?

Waarde, Dagwaarde Seat Altea XL | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Seat Altea XL?

Waarde auto

Seat Altea XL

De Seat Altea XL is een auto van het Spaanse merk Seat. De Seat Altea XL is 18,7 cm langer dan de Seat Altea. De Seat Altea XL kwam in 2006 op de markt.

Hij is verkrijgbaar in een 1.4 versie een 1.6 versie, ee 1.8 versie of een 2.0 versie benzinemotoren. Ze zijn er ook in dieselmotoren, in een 1.9 TDI en een 2.0 TDI. Er zijn 5 uitvoeringen van de Seat Altea XL: Basis, Reference, Stylance, Business Line en Sport-up.

De Seat Altea XL werd gekozen tot gezinswagen van het jaar 2008. De Seat Altea XL heeft donkere kleuren gebruikt voor het interieur, hierdoor lijkt de auto wat somber.

De stoelen van de Seat Altea XL zijn ingesteld op een sportieve rijder. Het dashboard heeft een eenvoudige maar ook sierlijke vorm. Het stuur van de Seat Altea XL voelt goed aan en hij ligt goed in de hand ook al ligt het stuur wat te vlak.

De bagageruimte in de Seat Altea XL is gigantisch groot, ook is er meer beenruimte gekomen. Onder de motorkap zit een 1.8-liter motor met een directe inspuiting en turbocompressor. Deze motor levert een vermogen van 160 pk en een maximumkoppel van 250 Nm.

Het weggedrag van de Seat Altea XL is zeer goed, je kunt er hard mee door de bocht en de auto zou nauwelijks overhellen. De versnellingsbak van de Seat Altea XL is zeer secuur en hij is met veel gevoel te bedienen. Helaas zit de pook wel een beetje laag.

De Seat Altea XL heeft standaard climate control, elektrische buitenspiegels, cruise control, navigatie, stuurbediening en 16 inch metalen velgen.

De Seat Altea XL loopt op benzine en heeft een directe inspuiting als brandstofsysteem. De Seat Altea XL heeft een cilinderinhoud van 1800 cc. De Seat Altea XL beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De Seat Altea XL heeft een lengte van 4467 mm, een breedte van 1768 mm en een hoogte van 1581 mm.

Overigens heeft de Seat Altea XL een gewicht van 1449 kg en heeft hij een tankinhoud van 55 liter. Met 8,8 liter kun je met de Seat Altea XL 100 km rijden. De Seat Altea XL kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 208 km/h. Verder stoot de Seat Altea XL 187 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 69,9 dB.

Uitvoeringen Seat Altea XL
Benzine modellen
– Seat Altea XL 1.4
– Seat Altea XL 1.4tsi active style
– Seat Altea XL 1.4tsi businessline
– Seat Altea XL 1.6 active style
– Seat Altea XL 1.6 business style
– Seat Altea XL 1.6 businessline
– Seat Altea XL 1.8tfsi business style
– Seat Altea XL 1.8tfsi sport-up
– Seat Altea XL 1.8tfsi stylance
– Seat Altea XL 2.0fsi business style pro tt aut
– Seat Altea XL 2.0fsi businessline tt aut
– Seat Altea XL 2.0fsi stylance tt aut
Diesel modellen
– Seat Altea XL 1.9tdi businessline roetf. dsg aut
– Seat Altea XL 1.9tdi reference roetf.
– Seat Altea XL 1.9tdi stylance roetf.
– Seat Altea XL 2.0tdi sport-up roetf. 125kW
– Seat Altea XL 2.0tdi stylance roetf.103kW
– Seat Altea XL 2.0tdi business style roetf. 125kW

Waar kunnen we u mee helpen?