Waarde, Dagwaarde Seat Altea | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Seat Altea?

Waarde, Dagwaarde Seat Altea | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Seat Altea?

Waarde auto

Seat Altea

De Seat Altea is een auto van het Spaanse merk Seat. De Seat Altea is voor het eerst uitgebracht in het jaar 2003 en werd tentoongesteld op het autosalon van Frankfurt.

In het jaar 2004 kwam de Seat Altea op de markt. De Seat Altea is een hatchback voor vijf personen. De Seat Altea is een MSV oftewel een Multi Sports Vehicle. De Seat Altea koop je vooral vanwege zijn sportieve uiterlijk.

Het interieur van de Seat Altea is zeer sportief maar het gaat wel ten koste van de bewegingsvrijheid. De sportstoelen van de Seat Altea slokken de passagiers op. De stoelen zitten als gegoten. Een prima zitpositie is gedeeltelijk te danken aan het dikke leren stuurwiel dat alleen axiaal verstelbaar is.

De versnellingspook van de Seat Altea zit op de goede plaats. Het dashboard van de Seat Altea bevat ronde turbineachtige ventilatie roosters. Verder stelt de vormgeving van het dashboard weinig voor.

Boven de radio zijn de knoppen van de airco en de ventilatie te vinden. De bovenkant van het dashboard is gekleed met minuscuul, zwart ruitjespatroon dat naar een lichtere kleur overloopt.

Achterin de Seat Altea zit je hoog, zo kun je makkelijk meekijken over de schouder van de bestuurder. De achterbank van de Seat Altea is niet verschuifbaar, en de zitting had iets langer mogen zijn.

De Seat Altea beschikt over een 2.0-liter motor die een vermogen van 150 pk levert. Hij sprint in 9,0 seconden van de 0 naar de 100 km/h.

De Seat Altea loopt op benzine en heeft een directe inspuiting als brandstofsysteem. De Seat Altea heeft een cilinderinhoud van 1984 cc. De Seat Altea beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met zes versnellingen. De Seat Altea heeft een lengte van 4280 mm, een breedte van 1768 mm en een hoogte van 1568 mm.

Overigens heeft de Seat Altea een gewicht van 1350 kg en heeft hij een tankinhoud van 55 liter. Met 9,6 liter kun je met de Seat Altea 100 km rijden. De Seat Altea kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 206 km/h. Verder stoot de Seat Altea 188 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 68,9 dB.

Uitvoeringen Seat Altea
Benzine modellen
– Seat Altea 1.4
– Seat Altea 1.4tsi business style
– Seat Altea 1.4tsi dynamic style
– Seat Altea 1.6 active style
– Seat Altea 1.6 business style
– Seat Altea 1.6 reference
– Seat Altea 1.8tfsi business style
– Seat Altea 1.8tfsi businessline
– Seat Altea 1.8tfsi sport-up
– Seat Altea 2.0fsi business line tt aut
– Seat Altea 2.0fsi stylance tt aut
– Seat Altea 2.0tfsi fr
Diesel modellen
– Seat Altea 1.9tdi dynamic style roetf.
– Seat Altea 1.9tdi reference roetf.
– Seat Altea 1.9tdi stylance roetf.
– Seat Altea 2.0tdi dynamic style roetf.
– Seat Altea 2.0tdi fr roetf.
– Seat Altea 2.0tdi sport-up roetf.

Waar kunnen we u mee helpen?