Waarde, Dagwaarde Seat Arosa | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Seat Arosa?

Waarde, Dagwaarde Seat Arosa | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Seat Arosa?

Waarde auto

Seat Arosa

De Seat Arosa is een auto van het Spaanse merk Seat. De Seat Arosa kost net boven de к 15.000,- en het is een lekker gooi en smijt autootje. De Seat Arosa heeft een leuke gespierde en moderne uitstraling.

Hij heeft echt een Seat neusje met dubbele lampen achter het heldere glas, ook zijn de mistlampen extreem ver naar de hoeken geschoven en is hij voorzien van aluminium wielen, sportbanden, een antenne op de juiste plaats en een leuke steile achterkant die wie speels gevormd is door de achterlichten.

Wanneer je weg rijdt met de Seat Arosa merk je dat hij veel toeren maakt. We vinden ook dat er een zesde versnelling in mocht. Bij een snelheid van 120 km/h staat er al 4000 toeren op de teller. De Seat Arosa stuurt goed, hij reageert zeer direct. De Seat Arosa is zeer stevig geveerd, daardoor kan het wel eens zijn als je iemand meeneemt achterin dat je kritiek krijgt.

Het instrumentenpaneel van de Seat Arosa ziet er speels uit en hij heeft een fijn ruitjespatroon, verder is alles goed afgewerkt en ziet het er chic uit. Dan de audio in de Seat Arosa deze is zeer goed. Ook zijn de stoelen in de Seat Arosa een positief punt.

De Seat Arosa is natuurlijk geen grote auto maar je hebt genoeg ruimte in deze auto. De Seat Arosa is een auto voor 4 volwassen personen. De Seat Arosa is geen auto die je koopt voor een groot gezin maar het is wel een leuk stuurautootje.

De Seat Arosa loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Seat Arosa heeft een cilinderinhoud van 1390 cc. De Seat Arosa beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Seat Arosa heeft een lengte van 3551 mm, een breedte van 1639 mm en een hoogte van 1460 mm.

Overigens heeft de Seat Arosa een gewicht van 921 kg en heeft hij een tankinhoud van 35 liter. Met 8,0 liter kun je met de Seat Arosa 100 km rijden. De Seat Arosa kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 188 km/h. Verder stoot de Seat Arosa 158 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 69,6 dB.

Uitvoeringen Seat Arosa
Benzine modellen
– Seat Arosa 1.4
– Seat Arosa 1.7

Waar kunnen we u mee helpen?