Waarde, Dagwaarde Seat Cordoba | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Seat Cordoba?

Waarde, Dagwaarde Seat Cordoba | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Seat Cordoba?

Waarde auto

Seat Cordoba

De Seat Cordoba is een auto van het Spaanse merk Seat. De Seat Cordoba ziet er kwam vorm en qua ontwerp goed en keurig afgerond uit. De compacte Seat Cordoba heeft maar liefst een bagageruimte van 485 liter, niet weinig dus.

De achterbank in de Seat Cordoba is neerklapbaar zodat je nog meer ruimte kunt cre_eren voor je bagage. De beenruimte in de Seat Cordoba is wat minder deze houdt bijna niet over. De stoelen van de Seat Cordoba komen zeer volwassen over. Doordat de stoelen en het stuur verstelbaar zijn kun je een goede zitpositie cre_eren.

De demping van de Seat Cordoba is goed, het onderstel is redelijk stil. De Seat Cordoba is voorzien van een 1.4 liter-motor. Dez moet wel hard werken en hij laat dat dan ook horen tijdens het optrekken. De Seat Cordoba doet er 11,9 seconden over om vanuit stilstand naar de 100 km/h te gaan.

De Seat Cordoba loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Seat Cordoba heeft een cilinderinhoud van 1390 cc. De Seat Cordoba beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Seat Cordoba heeft een lengte van 4280 mm, een breedte van 1698 mm en een hoogte van 1441 mm.

Overigens heeft de Seat Cordoba een gewicht van 1050 kg en heeft hij een tankinhoud van 45 liter. Met 6,8 liter kun je met de Seat Cordoba 100 km rijden. Verder kan de Seat Cordoba een topsnelheid bereiken van maar liefst 176 km/h. De Seat Cordoba stoot 154 g/km aan CO2 uit en produceert bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 67,0 dB.

Uitvoeringen Seat Cordoba
Diesel modellen
– Seat Cordoba 1.4tdi last edition roetf.
Benzine modellen
– Seat Cordoba 1.4 16v last edition

Waar kunnen we u mee helpen?