Waarde, Dagwaarde Seat Marbella | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Seat Marbella?

Waarde, Dagwaarde Seat Marbella | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Seat Marbella?

Waarde auto

Seat Marbella

De Seat Marbella is een auto van het Spaanse merk Seat. De Seat Marbella is al weer een tijdje op de wereld. De Seat Marbella heeft een fleurig interieur, daardoor is de auto absoluut niet saai van de binnekant.

De Seat Marbella is er voor mensen met korte benen, lange personen zullen nooit hun ideale zitpositie kunnen vinden in de Seat Marbella. In de Seat Marbella is er verder wel genoeg bewegingsruimte.

Zelfs op de achterbank kun je in de Seat Marbella volwassen personen kwijt, al is dit niet zo voor lange afstanden, dan kan het nog vervelend worden. De Seat Marbella heeft een verstelbare achterbank, waardoor wat zitruimte kan worden ingeruild voor bagageruimte. Overigens kun je de voorstoelen en de achterbank verbouwen tot tweepersoons bed voor de liefhebbers.

Het instrumentenpaneel van de Seat Marbella is zeer eenvoudig. De Seat Marbella heeft genoeg bergruimte, de Seat Marbella is voorzien van bergruimte onder het gehele dashboard. In de deuren zitten kaartenbakken.

Het comfort van de Seat Marbella is wat minder maar dat was ook te verwachten. De simpele stoelen bieden een goede zit. De Seat Marbella is een leuk en aardig autootje. Je moet er niet teveel verwachtingen van hebben, maar wie met z’n vieren op lage kosten van bestemming A naar B wil heeft voldoende aan de Seat Marbella.

De Seat Marbella loopt op benzine. De Seat Marbella heeft een cilinderinhoud van 903 cc. De Seat Marbella beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Seat Marbella heeft een lengte van 3480 mm, een breedte van 1460 mm en een hoogte van 1450 mm.

Overigens heeft de Seat Marbella een gewicht van 720 kg en heeft hij een tankinhoud van 32 liter. Met 6,6 liter kun je met de Seat Marbella 100 km rijden. De Seat Marbella kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 135 km/h. Verder produceert de Seat Marbella bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 75,0 dB.

Uitvoeringen Seat Marbella
Benzine modellen
– Seat Marbella 0.9
– Seat Marbella 0.9 Brisa
– Seat Marbella 0.9 CLX
– Seat Marbella 0.9 Fun
– Seat Marbella 0.9 GL
– Seat Marbella 0.9 Jeans
– Seat Marbella 0.9 Lady

Waar kunnen we u mee helpen?