Waarde, Dagwaarde Seat Toledo | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Seat Toledo?

Waarde, Dagwaarde Seat Toledo | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Seat Toledo?

Waarde auto

Seat Toledo

De Seat Toledo is een auto van het Spaanse merk Seat. De Seat Toledo is een auto die ons wel aanspreekt. De Seat Toledo is voorzien van hetzelfde instrumentenpaneel als de Audi A3, toch hebben ze wat kleine aanpassingen gedaan om een eigen sfeertje te cre_eren.

Als we naar achteren gaan in de Seat Toledo komen we erachter dat de achterpassagiers problemen krijgen als ze achterin zitten. Er is weinig beenruimte.

Helemaal achterin vinden we de kofferruimte deze heeft een flinke opbergruimte. De Seat Toledo is uitgerust met vier airbags, automatische airco, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrische spiegels.

De Seat Toledo heeft een motor die 125 pk levert en hij sprint binnen 10,6 seconden van stilstand naar de 100 km/h. De Seat Toledo houdt van bochten. Het stuurwiel van de Seat Toledo moet met kracht bewogen worden.

De Seat Toledo loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Seat Toledo beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Seat Toledo heeft een lengte van 4439 mm, een breedte van 1742 mm en een hoogte van 1436 mm.

Overigens heeft de Seat Toledo een gewicht van 1232 kg en heeft hij een tankinhoud van 55 liter. Met 9,1 liter kun je met de Seat Toledo 100 km rijden. De Seat Toledo kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 200 km/h. Verder stoot de Seat Toledo 190 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 65,5 dB.

Uitvoeringen Seat Toledo
Diesel modellen
– Seat Toledo 1.9tdi businessline roetf.
– Seat Toledo 1.9tdi businessline roetf. dsg aut
– Seat Toledo 1.9tdi stylance roetf.
– Seat Toledo 1.9tdi stylance roetf. dsg aut
– Seat Toledo 2.0tdi businessline roetf.
– Seat Toledo 2.0tdi businessline roetf. dsg aut
– Seat Toledo 2.0tdi stylance roetf.
– Seat Toledo 2.0tdi stylance roetf. dsg aut
Benzine modellen
– Seat Toledo 1.6 businessline
– Seat Toledo 1.6 stylance
– Seat Toledo 1.8tfsi businessline
– Seat Toledo 1.8tfsi stylance
– Seat Toledo 2.0fsi businessline tt aut
– Seat Toledo 2.0fsi stylance tt aut

Waar kunnen we u mee helpen?