Waarde, Dagwaarde Skoda Fabia | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Skoda Fabia?

Waarde, Dagwaarde Skoda Fabia | AutoDNA, wat is de dagwaarde van jouw Skoda Fabia?

Waarde auto

Skoda Fabia

De Skoda Fabia is een product van Tsjechische Skoda een groep die deel uitmaakt van de Volkswagen Group. De Skoda Fabia is een compacte auto, hij straalt degelijkheid en robuustheid uit. De Skoda Fabia maakt gebruik van dezelfde bodemplaat als die van de Volkswagen Polo.

De auto heeft goede stoelen waarin je een ideale zitpositie kunt cre_ren. Het stuur van de Skoda Fabia is zowel axiaal als in hoogte te verstellen. De knoppen van de Skoda Fabia zijn goed te vinden, alleen jammer dat het er allemaal zo saai uitziet.

In de Skoda Fabia vraagt de bediening van de koppeling wel even gewenning. Hij verwisselt ook bijna gevoelloos naar een andere versnelling. Overigens is hij wel zeer gemakkelijk van positie. De besturing van de Skoda Fabia werkt zeer licht.

De Skoda Fabia loopt op benzine en heeft een multipoint injectie als brandstofsysteem. De Skoda Fabia heeft een cilinderinhoud van 1390 cc. De Skoda Fabia beschikt over voorwielaandrijving en is een schakelmodel met vijf versnellingen. De Skoda Fabia heeft een lengte van 3960 mm, een breedte van 1646 mm en een hoogte van 1451 mm.

Overigens heeft hij een gewicht van 1040 kg en heeft hij een tankinhoud van 45 liter. Met 6,6 liter kun je met de Skoda Fabia 100 km rijden. De Skoda Fabia kan een topsnelheid bereiken van maar liefst 185 km/h. Verder stoot hij 158 g/km aan CO2 uit en produceert hij bij een snelheid van 100 km/h een geluidsniveau van 67,0 dB.

Uitvoeringen Skoda Fabia
Benzine uitvoeringen
– Skoda Fabia 1.2 ambiente
– Skoda Fabia 1.2 classic
– Skoda Fabia 1.2 plus
– Skoda Fabia 1.4 16v ambiente
– Skoda Fabia 1.4 16v classic
– Skoda Fabia 1.4 16v sport
– Skoda Fabia 1.6 ambiente
– Skoda Fabia 1.6 ambition
– Skoda Fabia 1.6 dynamic
Diesel uitvoeringen
– Skoda Fabia 1.4tdi classic 59kW roetf.
– Skoda Fabia 1.4tdi comfort 59kW roetf.
– Skoda Fabia 1.4tdi dynamic 59kW roetf.
– Skoda Fabia 1.9tdi dynamic roetf.
– Skoda Fabia 1.9tdi elegance roetf.
– Skoda Fabia 1.9tdi sport roetf.

Waar kunnen we u mee helpen?